MOORKENS MECHELEN NV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • MOORKENS MECHELEN NV
Private companiesEducational Services • MOORKENS MECHELEN NV

Contactgegevens MOORKENS MECHELEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOORKENS MECHELEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOORKENS MECHELEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weynesbaan 1; 2820; Bonheiden (Rijmenam), België

Telefoon (phone): 015 51 18 97 (+32-015 51 18 97) 015 51 18 97 (+32-015 51 18 97)

Fax (fax): +32 (9) 869-45-62 +32 (9) 869-45-62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOORKENS MECHELEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOORKENS MECHELEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOORKENS MECHELEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOORKENS MECHELEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOORKENS MECHELEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOORKENS MECHELEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOORKENS MECHELEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOORKENS MECHELEN NV
Products information MOORKENS MECHELEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01212036132
Ondernemingsnummer: 1217254638
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOORKENS MECHELEN NV
(Get full report from official database of BE for MOORKENS MECHELEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOORKENS MECHELEN NV
Addition kinds of activities for MOORKENS MECHELEN NV

506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
17719900. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
27899901. Beveling van kaarten | Beveling of cards
30690201. Badmatten, rubber | Bathmats, rubber
34431002. Windtunnels | Wind tunnels
34839908. Jet voortstuwingsprojecten | Jet propulsion projectiles
49250102. Coke oven gas, productie en distributie | Coke oven gas, production and distribution
50940201. munten | Coins
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec
83999904. Fondsverhogende organisatie, zonder kosten | Fund raising organization, non-fee basis

Werken bij MOORKENS MECHELEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOORKENS MECHELEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOORKENS MECHELEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOORKENS MECHELEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • telecom installateurs (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van MOORKENS MECHELEN NV in sociale netwerken
Look for responds of MOORKENS MECHELEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOORKENS MECHELEN NV. Laat een reactie achter voor MOORKENS MECHELEN NV. MOORKENS MECHELEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOORKENS MECHELEN NV. Leave a respond for MOORKENS MECHELEN NV. MOORKENS MECHELEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOORKENS MECHELEN NV op de google maps. Adres en contacten MOORKENS MECHELEN NV
Location of MOORKENS MECHELEN NV on the google maps. Address and contacts of MOORKENS MECHELEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MOORKENS MECHELEN NV MOORKENS MECHELEN NV: MAISON CAPUCINE | ABM-VERZEKERINGEN | Verhaeghe/W | GENVAL JEUGDCLUB | SOCOMA nv

Other related companies as MOORKENS MECHELEN NV: MAISON CAPUCINE | ABM-VERZEKERINGEN | Verhaeghe/W | GENVAL JEUGDCLUB | SOCOMA nv

MOORKENS MECHELEN NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOORKENS MECHELEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01212036132. Het bedrijf MOORKENS MECHELEN NV bevindt zich op het adres: Weynesbaan 1; 2820; Bonheiden (Rijmenam). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van MOORKENS MECHELEN NV is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOORKENS MECHELEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOORKENS MECHELEN NV, openstaande posities, locatie van MOORKENS MECHELEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOORKENS MECHELEN NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOORKENS MECHELEN NV, company assigned to the tax number BE01212036132. The company MOORKENS MECHELEN NV is located at the address: Weynesbaan 1; 2820; Bonheiden (Rijmenam). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Garages. List of products are Autombile concessionaires.
The main activity of MOORKENS MECHELEN NV is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MOORKENS MECHELEN NV is not available. You also can look at reviews of MOORKENS MECHELEN NV, open positions, location of MOORKENS MECHELEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOORKENS MECHELEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOORKENS MECHELEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOORKENS MECHELEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOORKENS MECHELEN NV, employees, financial statistics.