ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Private companiesEducational Services • ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Contactgegevens ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES R?COLLETS 6; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61216030 (+32-61216030) 61216030 (+32-61216030)

Fax (fax): +32 (51) 501-68-28 +32 (51) 501-68-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMIN. CONTRIB. DIRECTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMIN. CONTRIB. DIRECTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Products information ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

BTW identificatienummer (tax): BE05111358642
Ondernemingsnummer: 6291015625
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Services des Contributions.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
(Get full report from official database of BE for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Addition kinds of activities for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

335701. Communicatie draad | Communication wire
31420000. Huis slippers | House slippers
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
38510106. lorgnetten | Lorgnettes
50399904. Plafondsystemen en producten | Ceiling systems and products
76949900. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec

Werken bij ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • ANTWERPEN Onderhoudstechnieker elektromechanica (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SOLYSTIC BELGIUM BRANCH

    Type: Vaste Job

    In het kader van de uitbreiding van onze activiteiten met betrekking tot het onderhoud van industriële machines, zijn wij op zoek naar onderhoudstechnici voor regio Antwerpen. Na een uitgebreide opleiding, sta je samen met je collega’s in voor het preventief en correctief onderhoud van industriële machines. Je werkt in een drieploegensysteem (vroege, late & nacht). Je reageert snel en accuraat bij defecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de lokale onderhoudsverantwoordelijke.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • IT Support Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672248-inline.html?cid=Partner_VDAB Founded in Sweden in 1689, Husqvarna Group is a global leader of outdoor power products and innovative solutions for both construction industry as forest, park and garden care. Husqvarna offers a wide range of quality brands for professionals and consumers: Husqvarna, Diamant Boart, Gardena, Mc Culloch, …    Husqvarna Belgium, based in Ath, is part of the division Husqvarna Construction, the world leader in machinery and diamond tools for the stone and construction industry. In Ath, 160 colleagues are successfully working on the development, testing, production and commercialization of diamond tools. To support its growth, Husqvarna Belgium is looking for a freelance (m/f):   IT Support Engineer   You are responsible for supporting Husqvarna’s EMEA end-users by managing and monitoring support requests regarding IT infrastructure, workplace and business applications. Local Hands and Eyes for the remote IT supplier in charge of IT infrastructure. This includes the support for incident, problem, change and release management Workplace: support the end users in close collaboration with the Service Desk. The activity includes all workplace tools and devices (workstations, laptops, mobile phones, beamers, microscopes, business telephone system, O365, outlook, skype, VPN, printers…) Application Support: incident management for the business applications (HR, R&D, maintenance,  factory, …) Follow-up of open tickets in close collaboration with the Service Desk and communication towards the business You report to the IT Manager and you collaborate with business and Group IT teams to implement the IT tools, processes, policies, strategy and guidelines

Zoek naar antwoorden van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES in sociale netwerken
Look for responds of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Laat een reactie achter voor ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. ADMIN. CONTRIB. DIRECTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. Leave a respond for ADMIN. CONTRIB. DIRECTES. ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMIN. CONTRIB. DIRECTES op de google maps. Adres en contacten ADMIN. CONTRIB. DIRECTES
Location of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on the google maps. Address and contacts of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMIN. CONTRIB. DIRECTES ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: SMESSAERT JULIEN ZULTE | MITEC | BLEVI | GREET VANSLAMBROUCK | REVO

Other related companies as ADMIN. CONTRIB. DIRECTES: SMESSAERT JULIEN ZULTE | MITEC | BLEVI | GREET VANSLAMBROUCK | REVO

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05111358642. Het bedrijf ADMIN. CONTRIB. DIRECTES bevindt zich op het adres: RUE DES R?COLLETS 6; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services: Services des Contributions..
De hoofdactiviteit van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, openstaande posities, locatie van ADMIN. CONTRIB. DIRECTES op de kaart.

ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, company assigned to the tax number BE05111358642. The company ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is located at the address: RUE DES R?COLLETS 6; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services publics. List of products are Services: Services des Contributions..
The main activity of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES is not available. You also can look at reviews of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, open positions, location of ADMIN. CONTRIB. DIRECTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMIN. CONTRIB. DIRECTES, employees, financial statistics.