CAP47

Contactgegevens CAP47: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAP47: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAP47

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grijspeerdstraat 47, GITS, WVL 8830, België

Telefoon (phone): 0032 51 25 11 52 (+32-0032 51 25 11 52) 0032 51 25 11 52 (+32-0032 51 25 11 52)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAP47: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAP47"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAP47"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAP47, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAP47. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAP47, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAP47. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAP47
Products information CAP47

BTW identificatienummer (tax): BE07596466064
Ondernemingsnummer: 1349365234
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CAP47 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAP47
(Get full report from official database of BE for CAP47)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAP47
Addition kinds of activities for CAP47

0921. Vissuikerijen en conserven | Fish hatcheries and preserves
027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
328105. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
523101. Glas | Glass
22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
34339905. Stoomverwarmingsapparatuur | Steam heating apparatus
39520117. Water kleuren, artiesten ' | Water colors, artists'
39990705. Vruchten, kunstmatig en bewaard gebleven | Fruits, artificial and preserved

Werken bij CAP47: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAP47: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAP47. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAP47. Looking for open vacancies in other companies

 • Herbevoorrader/orderpicker (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Lingerie Van de Velde zijn wij op zoek naar HERBEVOORRADERS in het distributiecentrum. Jij zorgt voor het aanvullen van de artikelen bij de orderpickers. Dit is een fysieke job die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

 • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

 • Aankoper logistiek (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

 • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

 • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

 • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Proxy Linkeroever

  Type: Studentenjob

  je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

 • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

  Type: Studentenjob

  Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

 • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

 • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

 • Carwash Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ISOCOM

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

 • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van CAP47 in sociale netwerken
Look for responds of CAP47 in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAP47. Laat een reactie achter voor CAP47. CAP47 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAP47. Leave a respond for CAP47. CAP47 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAP47 op de google maps. Adres en contacten CAP47
Location of CAP47 on the google maps. Address and contacts of CAP47

Andere gerelateerde bedrijven als come CAP47 CAP47: CASCALYS | ALL GRAPHIC SERVICE | A B Confort SA | Defauw Luc | LARS GISSLEN

Other related companies as CAP47: CASCALYS | ALL GRAPHIC SERVICE | A B Confort SA | Defauw Luc | LARS GISSLEN

CAP47 is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAP47, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596466064. Het bedrijf CAP47 bevindt zich op het adres: Grijspeerdstraat 47, GITS, WVL 8830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CAP47 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAP47 is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAP47 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAP47, openstaande posities, locatie van CAP47 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CAP47 is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAP47, company assigned to the tax number BE07596466064. The company CAP47 is located at the address: Grijspeerdstraat 47, GITS, WVL 8830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CAP47 were not found.
The main activity of CAP47 is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CAP47 is not available. You also can look at reviews of CAP47, open positions, location of CAP47 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAP47, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAP47, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAP47, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAP47, employees, financial statistics.