CASCALYS

Contactgegevens CASCALYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASCALYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASCALYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD S DUPUISIN 270; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25274636 (+32-25274636) 25274636 (+32-25274636)

Fax (fax): +32 (87) 706-11-12 +32 (87) 706-11-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASCALYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASCALYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASCALYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASCALYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASCALYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASCALYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASCALYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASCALYS
Products information CASCALYS

BTW identificatienummer (tax): BE07177886962
Ondernemingsnummer: 4354125976
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in CASCALYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASCALYS
(Get full report from official database of BE for CASCALYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASCALYS
Addition kinds of activities for CASCALYS

20679901. Kauwgom basis | Chewing gum base
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
32920303. Isolatie, gegoten asbest | Insulation, molded asbestos
34439902. Containers, verzending (bommen, enz.): Metalen plaat | Containers, shipping (bombs, etc.): metal plate
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
57120000. Meubelwinkels | Furniture stores
87420205. Geprogrammeerde instructieservice | Programmed instruction service

Werken bij CASCALYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASCALYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASCALYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASCALYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Administratief Bediende (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wetteren zijn wij opzoek naar een administratief bediende (m/v):  Je zal instaan voor de volgende taken:  administratief werk  input orders klanten  telefonische bestellingen noteren  folderplanning  bestellingen plaatsen fabrikanten  stockopvolging  beheren van de website en de sociale media  inboeken facturen en orderbons  werken met het programma EXACT GLOBE

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit ANZEGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Monteur verwarming en hernieuwbare energie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: QUINTENS

    Type: Vaste Job

    Installeren van moderne verwarmingssytemen, hoofdzakelijk in nieuwbouw. Plaatsen van zonnepanelen Regio Limburg en Oost-Brabant Zeer interessante werktijden

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

Zoek naar antwoorden van CASCALYS in sociale netwerken
Look for responds of CASCALYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASCALYS. Laat een reactie achter voor CASCALYS. CASCALYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASCALYS. Leave a respond for CASCALYS. CASCALYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASCALYS op de google maps. Adres en contacten CASCALYS
Location of CASCALYS on the google maps. Address and contacts of CASCALYS

Andere gerelateerde bedrijven als come CASCALYS CASCALYS: STAGELIGHT NV | ETIENNE SCHOONBAERT | CENTRE DE REPOS | THEISEN | FE. PERIN J. & FILS

Other related companies as CASCALYS: STAGELIGHT NV | ETIENNE SCHOONBAERT | CENTRE DE REPOS | THEISEN | FE. PERIN J. & FILS

CASCALYS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASCALYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07177886962. Het bedrijf CASCALYS bevindt zich op het adres: BOULEVARD S DUPUISIN 270; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in CASCALYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASCALYS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASCALYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASCALYS, openstaande posities, locatie van CASCALYS op de kaart.

CASCALYS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASCALYS, company assigned to the tax number BE07177886962. The company CASCALYS is located at the address: BOULEVARD S DUPUISIN 270; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten. Products created in CASCALYS were not found.
The main activity of CASCALYS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CASCALYS is not available. You also can look at reviews of CASCALYS, open positions, location of CASCALYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASCALYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASCALYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASCALYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASCALYS, employees, financial statistics.