ETIENNE SCHOONBAERT

Contactgegevens ETIENNE SCHOONBAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE SCHOONBAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE SCHOONBAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRUBBENSLAG 1BA; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50201570 (+32-50201570) 50201570 (+32-50201570)

Fax (fax): +32 (51) 246-48-44 +32 (51) 246-48-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE SCHOONBAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE SCHOONBAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE SCHOONBAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE SCHOONBAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE SCHOONBAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE SCHOONBAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE SCHOONBAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE SCHOONBAERT
Products information ETIENNE SCHOONBAERT

BTW identificatienummer (tax): BE09254028320
Ondernemingsnummer: 5708465576
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ETIENNE SCHOONBAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE SCHOONBAERT
(Get full report from official database of BE for ETIENNE SCHOONBAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE SCHOONBAERT
Addition kinds of activities for ETIENNE SCHOONBAERT

15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
22410110. wicking | Wicking
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
33549900. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
34940102. Uitbreidingsverbindingen, buis | Expansion joints, pipe
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
63710000. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds

Werken bij ETIENNE SCHOONBAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE SCHOONBAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE SCHOONBAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE SCHOONBAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Olen is een gevestigde waarde in de bouwsector. Ze bouwen prachtige villa's en appartementen, en voeren diverse overheidsopdrachten uit. Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider. De ideale kandidaat heeft een sterk leidinggevend karakter en stuurt het volledige bouwteam aan. Uiteraard is zin voor initiatief en een hoge dosis wilskracht zeer belangrijk. Een bachelor of master opleiding is vereist.

 • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

 • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

 • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

 • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: CENTRUM KLIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

 • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

 • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: KLAVERTJE 4

  Type: Werfreserve

  Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

 • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ROSENBURG

  Type: Flexijob

  Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

 • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: HUYZE GEZELLE

  Type: Flexijob

  Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE SCHOONBAERT in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE SCHOONBAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE SCHOONBAERT. Laat een reactie achter voor ETIENNE SCHOONBAERT. ETIENNE SCHOONBAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE SCHOONBAERT. Leave a respond for ETIENNE SCHOONBAERT. ETIENNE SCHOONBAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE SCHOONBAERT op de google maps. Adres en contacten ETIENNE SCHOONBAERT
Location of ETIENNE SCHOONBAERT on the google maps. Address and contacts of ETIENNE SCHOONBAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE SCHOONBAERT ETIENNE SCHOONBAERT: Tapis Rent S.P.R.L. | DE ZANDBERG | GERAARDSBERGSE LEENCENTRALE | ANDY SONCK | PIERRE LEBLICQ

Other related companies as ETIENNE SCHOONBAERT: Tapis Rent S.P.R.L. | DE ZANDBERG | GERAARDSBERGSE LEENCENTRALE | ANDY SONCK | PIERRE LEBLICQ

ETIENNE SCHOONBAERT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE SCHOONBAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09254028320. Het bedrijf ETIENNE SCHOONBAERT bevindt zich op het adres: STRUBBENSLAG 1BA; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 123,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETIENNE SCHOONBAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE SCHOONBAERT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE SCHOONBAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE SCHOONBAERT, openstaande posities, locatie van ETIENNE SCHOONBAERT op de kaart.

ETIENNE SCHOONBAERT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE SCHOONBAERT, company assigned to the tax number BE09254028320. The company ETIENNE SCHOONBAERT is located at the address: STRUBBENSLAG 1BA; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 123,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ETIENNE SCHOONBAERT were not found.
The main activity of ETIENNE SCHOONBAERT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE SCHOONBAERT is not available. You also can look at reviews of ETIENNE SCHOONBAERT, open positions, location of ETIENNE SCHOONBAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE SCHOONBAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE SCHOONBAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE SCHOONBAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE SCHOONBAERT, employees, financial statistics.