LARS GISSLEN

Contactgegevens LARS GISSLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LARS GISSLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LARS GISSLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE KELLE 62; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27712513 (+32-27712513) 27712513 (+32-27712513)

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LARS GISSLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LARS GISSLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LARS GISSLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LARS GISSLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LARS GISSLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LARS GISSLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LARS GISSLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LARS GISSLEN
Products information LARS GISSLEN

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LARS GISSLEN
(Get full report from official database of BE for LARS GISSLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LARS GISSLEN
Addition kinds of activities for LARS GISSLEN

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
013400. Ierse aardappelen | Irish potatoes
641102. Verzekeringsinstellingen | Insurance adjusters
38420101. Kogelvrije vesten | Bulletproof vests
51590602. Tabak, blad | Tobacco, leaf

Werken bij LARS GISSLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LARS GISSLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LARS GISSLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LARS GISSLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Zwevegem-Deerlijk-Waregem (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Podoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van LARS GISSLEN in sociale netwerken
Look for responds of LARS GISSLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LARS GISSLEN. Laat een reactie achter voor LARS GISSLEN. LARS GISSLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LARS GISSLEN. Leave a respond for LARS GISSLEN. LARS GISSLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LARS GISSLEN op de google maps. Adres en contacten LARS GISSLEN
Location of LARS GISSLEN on the google maps. Address and contacts of LARS GISSLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LARS GISSLEN LARS GISSLEN: C.S.M.E. | De Smet G | WILLEM OTTE | Leopold | ROSELLE JOSEPH

Other related companies as LARS GISSLEN: C.S.M.E. | De Smet G | WILLEM OTTE | Leopold | ROSELLE JOSEPH

LARS GISSLEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LARS GISSLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf LARS GISSLEN bevindt zich op het adres: RUE KELLE 62; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van LARS GISSLEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LARS GISSLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LARS GISSLEN, openstaande posities, locatie van LARS GISSLEN op de kaart.

LARS GISSLEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LARS GISSLEN, company assigned to the tax number BE01434509277. The company LARS GISSLEN is located at the address: RUE KELLE 62; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of LARS GISSLEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LARS GISSLEN is not available. You also can look at reviews of LARS GISSLEN, open positions, location of LARS GISSLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LARS GISSLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LARS GISSLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LARS GISSLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LARS GISSLEN, employees, financial statistics.