MONTELL POLYOLEFINS

Contactgegevens MONTELL POLYOLEFINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONTELL POLYOLEFINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONTELL POLYOLEFINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLUWEDAL 24; 1932; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27518000 (+32-27518000) 27518000 (+32-27518000)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONTELL POLYOLEFINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONTELL POLYOLEFINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONTELL POLYOLEFINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONTELL POLYOLEFINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONTELL POLYOLEFINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONTELL POLYOLEFINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONTELL POLYOLEFINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONTELL POLYOLEFINS
Products information MONTELL POLYOLEFINS

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MONTELL POLYOLEFINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Produits chimiques Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONTELL POLYOLEFINS
(Get full report from official database of BE for MONTELL POLYOLEFINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONTELL POLYOLEFINS
Addition kinds of activities for MONTELL POLYOLEFINS

365100. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
581200. Eten plaatsen | Eating places
15220105. Hotel / motel, nieuwbouw | Hotel/motel, new construction
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec
75330000. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops

Werken bij MONTELL POLYOLEFINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONTELL POLYOLEFINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONTELL POLYOLEFINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONTELL POLYOLEFINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • DNV technieker (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Zaalmedewerker (Jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

Zoek naar antwoorden van MONTELL POLYOLEFINS in sociale netwerken
Look for responds of MONTELL POLYOLEFINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONTELL POLYOLEFINS. Laat een reactie achter voor MONTELL POLYOLEFINS. MONTELL POLYOLEFINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONTELL POLYOLEFINS. Leave a respond for MONTELL POLYOLEFINS. MONTELL POLYOLEFINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONTELL POLYOLEFINS op de google maps. Adres en contacten MONTELL POLYOLEFINS
Location of MONTELL POLYOLEFINS on the google maps. Address and contacts of MONTELL POLYOLEFINS

Andere gerelateerde bedrijven als come MONTELL POLYOLEFINS MONTELL POLYOLEFINS: LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA | FA. PAULUS E. & ZN | ARROGANT MUSIC | VAN DOORNE METAAL | Vieux St-Gilles

Other related companies as MONTELL POLYOLEFINS: LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA | FA. PAULUS E. & ZN | ARROGANT MUSIC | VAN DOORNE METAAL | Vieux St-Gilles

MONTELL POLYOLEFINS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONTELL POLYOLEFINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf MONTELL POLYOLEFINS bevindt zich op het adres: WOLUWEDAL 24; 1932; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Produits chimiques Gr. Producten gemaakt in MONTELL POLYOLEFINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONTELL POLYOLEFINS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONTELL POLYOLEFINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONTELL POLYOLEFINS, openstaande posities, locatie van MONTELL POLYOLEFINS op de kaart.

MONTELL POLYOLEFINS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONTELL POLYOLEFINS, company assigned to the tax number BE08350402832. The company MONTELL POLYOLEFINS is located at the address: WOLUWEDAL 24; 1932; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Produits chimiques Gr. Products created in MONTELL POLYOLEFINS were not found.
The main activity of MONTELL POLYOLEFINS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MONTELL POLYOLEFINS is not available. You also can look at reviews of MONTELL POLYOLEFINS, open positions, location of MONTELL POLYOLEFINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONTELL POLYOLEFINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONTELL POLYOLEFINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONTELL POLYOLEFINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONTELL POLYOLEFINS, employees, financial statistics.