LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA

Contactgegevens LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): 1200-Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02-734.65.27 (+32-02-734.65.27) 02-734.65.27 (+32-02-734.65.27)

Fax (fax): 02-735.08.60 (+32-02-735.08.60) 02-735.08.60 (+32-02-735.08.60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA
Products information LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA

BTW identificatienummer (tax): BE08273223876
Ondernemingsnummer: 4451904296
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000 EUR
Werknemers (employees): 8
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA
(Get full report from official database of BE for LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA
Addition kinds of activities for LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA

28190900. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
32690202. Kegels, pyrometrische: aardewerk | Cones, pyrometric: earthenware
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
50130104. Automotive remmen | Automotive brakes
82999900. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec

Werken bij LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA in sociale netwerken
Look for responds of LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA. Laat een reactie achter voor LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA. LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA. Leave a respond for LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA. LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA op de google maps. Adres en contacten LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA
Location of LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA on the google maps. Address and contacts of LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA: ROUWCENTRUM VAN BOGAERT | Fédération de gymnastique francophone | LA BO?TE ? POILS | SCHOONHEYDT | Geysen K

Other related companies as LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA: ROUWCENTRUM VAN BOGAERT | Fédération de gymnastique francophone | LA BO?TE ? POILS | SCHOONHEYDT | Geysen K

LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08273223876. Het bedrijf LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA bevindt zich op het adres: 1200-Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 8 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, openstaande posities, locatie van LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA op de kaart.

LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA is a company, that was registered 1996 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, company assigned to the tax number BE08273223876. The company LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA is located at the address: 1200-Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 8 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA were not found.
The main activity of LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA is not available. You also can look at reviews of LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, open positions, location of LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA LIBRAIRIE EUROPEENNE SA - CECODI SA, employees, financial statistics.