VAN DOORNE METAAL

Contactgegevens VAN DOORNE METAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DOORNE METAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DOORNE METAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOLSKAMPSTRAAT 85; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): 51725619 (+32-51725619) 51725619 (+32-51725619)

Fax (fax): +32 (84) 622-26-97 +32 (84) 622-26-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DOORNE METAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DOORNE METAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DOORNE METAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DOORNE METAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DOORNE METAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DOORNE METAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DOORNE METAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DOORNE METAAL
Products information VAN DOORNE METAAL

BTW identificatienummer (tax): BE05382446289
Ondernemingsnummer: 7303680419
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 774,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VAN DOORNE METAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metaalbehandeling and -bekleding; Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DOORNE METAAL
(Get full report from official database of BE for VAN DOORNE METAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DOORNE METAAL
Addition kinds of activities for VAN DOORNE METAAL

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
20799900. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
28330215. Strychnine en derivaten | Strychnine and derivatives
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
36210105. Frequentie omzetters (elektrische generatoren) | Frequency converters (electric generators)
39950000. Begraafbakken | Burial caskets
50859901. Bottler benodigdheden | Bottler supplies
51310103. Circulaire breien stoffen | Circular knit fabrics

Werken bij VAN DOORNE METAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DOORNE METAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DOORNE METAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DOORNE METAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van VAN DOORNE METAAL in sociale netwerken
Look for responds of VAN DOORNE METAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DOORNE METAAL. Laat een reactie achter voor VAN DOORNE METAAL. VAN DOORNE METAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DOORNE METAAL. Leave a respond for VAN DOORNE METAAL. VAN DOORNE METAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DOORNE METAAL op de google maps. Adres en contacten VAN DOORNE METAAL
Location of VAN DOORNE METAAL on the google maps. Address and contacts of VAN DOORNE METAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DOORNE METAAL VAN DOORNE METAAL: SASSPORT BOEZINGE | FA. CARTON H. | Peeters Frans | MEUBELEN SALOTTI | BRAN JEAN-LUC

Other related companies as VAN DOORNE METAAL: SASSPORT BOEZINGE | FA. CARTON H. | Peeters Frans | MEUBELEN SALOTTI | BRAN JEAN-LUC

VAN DOORNE METAAL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DOORNE METAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05382446289. Het bedrijf VAN DOORNE METAAL bevindt zich op het adres: KOOLSKAMPSTRAAT 85; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 774,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metaalbehandeling and -bekleding; Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in VAN DOORNE METAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DOORNE METAAL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DOORNE METAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DOORNE METAAL, openstaande posities, locatie van VAN DOORNE METAAL op de kaart.

VAN DOORNE METAAL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DOORNE METAAL, company assigned to the tax number BE05382446289. The company VAN DOORNE METAAL is located at the address: KOOLSKAMPSTRAAT 85; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 774,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metaalbehandeling and -bekleding; Paramedische behandelingen. Products created in VAN DOORNE METAAL were not found.
The main activity of VAN DOORNE METAAL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DOORNE METAAL is not available. You also can look at reviews of VAN DOORNE METAAL, open positions, location of VAN DOORNE METAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DOORNE METAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DOORNE METAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DOORNE METAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DOORNE METAAL, employees, financial statistics.