FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO

Contactgegevens FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brucargo 712 1931 Brucargo - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-51-91-16 32-27-51-91-16

Fax (fax): 32-27-51-83-59 32-27-51-83-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO
Products information FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO

BTW identificatienummer (tax): BE07027648925
Ondernemingsnummer: 4859771728
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 222,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO
(Get full report from official database of BE for FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO
Addition kinds of activities for FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO

504700. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
864102. Broederlijke verenigingen | Fraternal associations
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
32810201. Badkamerinrichtingen, gesneden steen | Bathroom fixtures, cut stone
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television

Werken bij FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels parttime en/of fulltime/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Verpleegkundige Urologie (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een multidisciplinair team op de afdeling Urologie van het ziekenhuis op de campus Aalst. De equipe bestaat uit: artsen, verpleegkundigen en zorgkundigen. Samen met je collega’s sta je in voor het bieden van kwalitatief hoogstaande totaalzorg aan patiënten met respect voor de individuele psychosociale en lichamelijke noden van de patiënt. Taakomschrijving Je verleent verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn omgeving Je hebt een sterke interesse in urologie Je draagt verantwoordelijkheid in het verlenen van zorg. Je legt activiteiten vast in een verpleegkundig dossier en brieft je collega’s mondeling Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering van de zorg Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van studenten verpleegkunde  Profiel Je hebt een diploma van bachelor in de (ziekenhuis) verpleegkunde of je bent een gegradueerd verpleegkundige (HBO5). Je mag voorafgaande ervaring hebben, doch ook schoolverlaters komen in aanmerking Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hygiënisch Je benadert patiënten op een professionele en deskundige wijze, doch je verliest ook het warme en menselijk contact niet uit het oog Je kan accuraat rapporteren aan collega's, leidinggevenden en geneesheren Aanbod Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtshift (na inloopperiode) Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Pascal Vanmeenen, Zorgzonemanager, 053 72 48 75Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…). Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link: waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuisEen gedetailleerd cv geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt.Mogen wij u daarom vragen om uw cv op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.  

  • Monteurs beton- en staalbouw (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: VAN DE WALLE I.B.C

    Type: Vaste Job

    * Werken op verplaatsing * Ervaring in de bouwsector en/of renovatie is een pluspunt, maar geen must * Kennis metaal is een pluspunt * Voornamelijk actief in de regio Oost- en West-Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO in sociale netwerken
Look for responds of FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO. Laat een reactie achter voor FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO. FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO. Leave a respond for FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO. FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO op de google maps. Adres en contacten FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO
Location of FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO on the google maps. Address and contacts of FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO: Infor Anorexie & Boulimie ASBL | Cabinets Dentaires Groupés | Janssens G Chauffages SA | BORDER SOUND STUDIO | HENROTECH

Other related companies as FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO: Infor Anorexie & Boulimie ASBL | Cabinets Dentaires Groupés | Janssens G Chauffages SA | BORDER SOUND STUDIO | HENROTECH

FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07027648925. Het bedrijf FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO bevindt zich op het adres: Brucargo 712 1931 Brucargo - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 222,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, openstaande posities, locatie van FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO op de kaart.

FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, company assigned to the tax number BE07027648925. The company FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO is located at the address: Brucargo 712 1931 Brucargo - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 222,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO were not found.
The main activity of FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO is not available. You also can look at reviews of FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, open positions, location of FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVIA BELGIUM GSA AIR CANADA CARGO, employees, financial statistics.