Infor Anorexie & Boulimie ASBL

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Infor Anorexie & Boulimie ASBL
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Infor Anorexie & Boulimie ASBL

Contactgegevens Infor Anorexie & Boulimie ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Infor Anorexie & Boulimie ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Infor Anorexie & Boulimie ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Clos du Bergoje 20; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 662 27 88 (+32-02 662 27 88) 02 662 27 88 (+32-02 662 27 88)

Fax (fax): 02 673 03 12 (+32-02 673 03 12) 02 673 03 12 (+32-02 673 03 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Infor Anorexie & Boulimie ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Infor Anorexie & Boulimie ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Infor Anorexie & Boulimie ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Infor Anorexie & Boulimie ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Infor Anorexie & Boulimie ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Infor Anorexie & Boulimie ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Infor Anorexie & Boulimie ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Infor Anorexie & Boulimie ASBL
Products information Infor Anorexie & Boulimie ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09183715820
Ondernemingsnummer: 7606903076
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Infor Anorexie & Boulimie ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Infor Anorexie & Boulimie ASBL
(Get full report from official database of BE for Infor Anorexie & Boulimie ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Infor Anorexie & Boulimie ASBL
Addition kinds of activities for Infor Anorexie & Boulimie ASBL

243104. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
327401. Bouwkalk | Building lime
346901. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
25110302. Kribben: hout | Cribs: wood
28650100. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
52119910. Structurele kleiproducten | Structural clay products
55619901. Stacaravans | Motor homes
76992600. Raamblind reparatie | Window blind repair services

Werken bij Infor Anorexie & Boulimie ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Infor Anorexie & Boulimie ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Infor Anorexie & Boulimie ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Infor Anorexie & Boulimie ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Gemotiveerd commerciële calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Maldegem

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van Konvert Eeklo zijn we op zoek naar een commercieel ingestelde calculator. Dit voor voorstudie en calculatie van de prijsoffertes voor balustrades bij aanzienlijke bouwprojecten. Je staat onder begeleiding van de commercieel manager die tevens de hoofdcalculator is.

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van Infor Anorexie & Boulimie ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Infor Anorexie & Boulimie ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Infor Anorexie & Boulimie ASBL. Laat een reactie achter voor Infor Anorexie & Boulimie ASBL. Infor Anorexie & Boulimie ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Infor Anorexie & Boulimie ASBL. Leave a respond for Infor Anorexie & Boulimie ASBL. Infor Anorexie & Boulimie ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Infor Anorexie & Boulimie ASBL op de google maps. Adres en contacten Infor Anorexie & Boulimie ASBL
Location of Infor Anorexie & Boulimie ASBL on the google maps. Address and contacts of Infor Anorexie & Boulimie ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Infor Anorexie & Boulimie ASBL Infor Anorexie & Boulimie ASBL: S.O.S. SCHELLEBELLE | Sandvoice SPRL | Schmitz F | SANDERS COMPUTERS | NEURO-PSYCHIAT. KLINIEK ST.CAMILLUS

Other related companies as Infor Anorexie & Boulimie ASBL: S.O.S. SCHELLEBELLE | Sandvoice SPRL | Schmitz F | SANDERS COMPUTERS | NEURO-PSYCHIAT. KLINIEK ST.CAMILLUS

Infor Anorexie & Boulimie ASBL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Infor Anorexie & Boulimie ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183715820. Het bedrijf Infor Anorexie & Boulimie ASBL bevindt zich op het adres: Clos du Bergoje 20; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Infor Anorexie & Boulimie ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Infor Anorexie & Boulimie ASBL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Infor Anorexie & Boulimie ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Infor Anorexie & Boulimie ASBL, openstaande posities, locatie van Infor Anorexie & Boulimie ASBL op de kaart.

Infor Anorexie & Boulimie ASBL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Infor Anorexie & Boulimie ASBL, company assigned to the tax number BE09183715820. The company Infor Anorexie & Boulimie ASBL is located at the address: Clos du Bergoje 20; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Infor Anorexie & Boulimie ASBL were not found.
The main activity of Infor Anorexie & Boulimie ASBL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Infor Anorexie & Boulimie ASBL is not available. You also can look at reviews of Infor Anorexie & Boulimie ASBL, open positions, location of Infor Anorexie & Boulimie ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Infor Anorexie & Boulimie ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Infor Anorexie & Boulimie ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Infor Anorexie & Boulimie ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Infor Anorexie & Boulimie ASBL, employees, financial statistics.