HENROTECH

Contactgegevens HENROTECH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENROTECH: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENROTECH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ACACIALAAN 8; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38445333 (+32-38445333) 38445333 (+32-38445333)

Fax (fax): +32 (12) 591-23-62 +32 (12) 591-23-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENROTECH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENROTECH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENROTECH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENROTECH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENROTECH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENROTECH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENROTECH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENROTECH
Products information HENROTECH

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Instruments & Articles M茅dicaux.

Product categorie (product category): Produits pharmaceutiques Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENROTECH
(Get full report from official database of BE for HENROTECH)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENROTECH
Addition kinds of activities for HENROTECH

33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
34420500. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
34440306. Spouts, plaatwerk | Spouts, sheet metal
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
39429901. Gevulde speelgoed, inclusief dieren | Stuffed toys, including animals
76991705. Filterreiniging | Filter cleaning

Werken bij HENROTECH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENROTECH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENROTECH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENROTECH. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Elektricien (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van HENROTECH in sociale netwerken
Look for responds of HENROTECH in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENROTECH. Laat een reactie achter voor HENROTECH. HENROTECH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENROTECH. Leave a respond for HENROTECH. HENROTECH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENROTECH op de google maps. Adres en contacten HENROTECH
Location of HENROTECH on the google maps. Address and contacts of HENROTECH

Andere gerelateerde bedrijven als come HENROTECH HENROTECH: V.D.K. SPAARBANK | DENIS WALEWYNS | Gino | MARC VAN DEN BERGHE | De Pauw BVBA

Other related companies as HENROTECH: V.D.K. SPAARBANK | DENIS WALEWYNS | Gino | MARC VAN DEN BERGHE | De Pauw BVBA

HENROTECH is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENROTECH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf HENROTECH bevindt zich op het adres: ACACIALAAN 8; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Produits pharmaceutiques Gr. Lijst met producten zijn Produits: Instruments & Articles M茅dicaux..
De hoofdactiviteit van HENROTECH is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENROTECH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENROTECH, openstaande posities, locatie van HENROTECH op de kaart.

HENROTECH is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENROTECH, company assigned to the tax number BE04261840820. The company HENROTECH is located at the address: ACACIALAAN 8; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Produits pharmaceutiques Gr. List of products are Produits: Instruments & Articles M茅dicaux..
The main activity of HENROTECH is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENROTECH is not available. You also can look at reviews of HENROTECH, open positions, location of HENROTECH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENROTECH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENROTECH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENROTECH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENROTECH, employees, financial statistics.