GOETHALS R

Contactgegevens GOETHALS R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOETHALS R: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOETHALS R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 24; 9070; DESTELBERGEN, België

Telefoon (phone): 93557304 (+32-93557304) 93557304 (+32-93557304)

Fax (fax): +32 (81) 766-38-12 +32 (81) 766-38-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOETHALS R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOETHALS R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOETHALS R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOETHALS R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOETHALS R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOETHALS R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOETHALS R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOETHALS R
Products information GOETHALS R

BTW identificatienummer (tax): BE06065246582
Ondernemingsnummer: 5532135009
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Plantes, Fleurs.

Product categorie (product category): Plantes and fleurs Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOETHALS R
(Get full report from official database of BE for GOETHALS R)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOETHALS R
Addition kinds of activities for GOETHALS R

0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
6515. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
027903. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
357201. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
22730202. Deurmatten: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, lompen, enz. | Door mats: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, rags, etc.
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire
63210000. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
64119907. Patrouille diensten, verzekering | Patrol services, insurance

Werken bij GOETHALS R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOETHALS R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOETHALS R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOETHALS R. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - ook schoolverlaters ! (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij schoolverlater met een TSO diploma elektrisch richting en wil jij de kans krijgen jouw carriere en ervaring verder uit te bouwen? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging in een groot bedrijf? Laat het ons snel weten! Taken: aansluitingen en herstellingen elektriciteit

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Puuur Ranst/ Broechem/ Oelegem/ Emblem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

Zoek naar antwoorden van GOETHALS R in sociale netwerken
Look for responds of GOETHALS R in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOETHALS R. Laat een reactie achter voor GOETHALS R. GOETHALS R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOETHALS R. Leave a respond for GOETHALS R. GOETHALS R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOETHALS R op de google maps. Adres en contacten GOETHALS R
Location of GOETHALS R on the google maps. Address and contacts of GOETHALS R

Andere gerelateerde bedrijven als come GOETHALS R GOETHALS R: DROOGKUIS MARCUS | HUIS SYED ALI ZAIDI | INST. PROV. DE NURSING | KURT TUERLINCKX | KEUKENS KONINGS

Other related companies as GOETHALS R: DROOGKUIS MARCUS | HUIS SYED ALI ZAIDI | INST. PROV. DE NURSING | KURT TUERLINCKX | KEUKENS KONINGS

GOETHALS R is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOETHALS R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06065246582. Het bedrijf GOETHALS R bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 24; 9070; DESTELBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 668,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plantes and fleurs Gr. Lijst met producten zijn Produits: Plantes, Fleurs..
De hoofdactiviteit van GOETHALS R is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOETHALS R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOETHALS R, openstaande posities, locatie van GOETHALS R op de kaart.

GOETHALS R is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOETHALS R, company assigned to the tax number BE06065246582. The company GOETHALS R is located at the address: HOOGSTRAAT 24; 9070; DESTELBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 668,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plantes and fleurs Gr. List of products are Produits: Plantes, Fleurs..
The main activity of GOETHALS R is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GOETHALS R is not available. You also can look at reviews of GOETHALS R, open positions, location of GOETHALS R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOETHALS R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOETHALS R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOETHALS R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOETHALS R, employees, financial statistics.