DROOGKUIS MARCUS

Contactgegevens DROOGKUIS MARCUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DROOGKUIS MARCUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DROOGKUIS MARCUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-MAARTENSPLEIN 1; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51581717 (+32-51581717) 51581717 (+32-51581717)

Fax (fax): +32 (4) 747-71-39 +32 (4) 747-71-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DROOGKUIS MARCUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DROOGKUIS MARCUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DROOGKUIS MARCUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DROOGKUIS MARCUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DROOGKUIS MARCUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DROOGKUIS MARCUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DROOGKUIS MARCUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DROOGKUIS MARCUS
Products information DROOGKUIS MARCUS

BTW identificatienummer (tax): BE06663177490
Ondernemingsnummer: 1446594238
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DROOGKUIS MARCUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis; Wasserijen,Reiniging and Droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DROOGKUIS MARCUS
(Get full report from official database of BE for DROOGKUIS MARCUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DROOGKUIS MARCUS
Addition kinds of activities for DROOGKUIS MARCUS

5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
22410404. Braids, textiel | Braids, textile
23429904. Stichting kleding, vrouwen | Foundation garments, women's
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
35320409. Shuttleauto's, ondergronds | Shuttle cars, underground
50910101. Duikuitrusting en benodigdheden | Diving equipment and supplies
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors
95320402. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, staatsregering | Urban and community development, state government

Werken bij DROOGKUIS MARCUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DROOGKUIS MARCUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DROOGKUIS MARCUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DROOGKUIS MARCUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van DROOGKUIS MARCUS in sociale netwerken
Look for responds of DROOGKUIS MARCUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DROOGKUIS MARCUS. Laat een reactie achter voor DROOGKUIS MARCUS. DROOGKUIS MARCUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DROOGKUIS MARCUS. Leave a respond for DROOGKUIS MARCUS. DROOGKUIS MARCUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DROOGKUIS MARCUS op de google maps. Adres en contacten DROOGKUIS MARCUS
Location of DROOGKUIS MARCUS on the google maps. Address and contacts of DROOGKUIS MARCUS

Andere gerelateerde bedrijven als come DROOGKUIS MARCUS DROOGKUIS MARCUS: ROBERT DE WINTER/R. DE WINTER | WOLU PLONG?E | CHRISTIAN JAMINON | PROMO FASHION | First Motors NV

Other related companies as DROOGKUIS MARCUS: ROBERT DE WINTER/R. DE WINTER | WOLU PLONG?E | CHRISTIAN JAMINON | PROMO FASHION | First Motors NV

DROOGKUIS MARCUS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DROOGKUIS MARCUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06663177490. Het bedrijf DROOGKUIS MARCUS bevindt zich op het adres: SINT-MAARTENSPLEIN 1; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis; Wasserijen,Reiniging and Droogkuis. Producten gemaakt in DROOGKUIS MARCUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DROOGKUIS MARCUS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DROOGKUIS MARCUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DROOGKUIS MARCUS, openstaande posities, locatie van DROOGKUIS MARCUS op de kaart.

DROOGKUIS MARCUS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DROOGKUIS MARCUS, company assigned to the tax number BE06663177490. The company DROOGKUIS MARCUS is located at the address: SINT-MAARTENSPLEIN 1; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis; Wasserijen,Reiniging and Droogkuis. Products created in DROOGKUIS MARCUS were not found.
The main activity of DROOGKUIS MARCUS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DROOGKUIS MARCUS is not available. You also can look at reviews of DROOGKUIS MARCUS, open positions, location of DROOGKUIS MARCUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DROOGKUIS MARCUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DROOGKUIS MARCUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DROOGKUIS MARCUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DROOGKUIS MARCUS, employees, financial statistics.