KEUKENS KONINGS

Contactgegevens KEUKENS KONINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEUKENS KONINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEUKENS KONINGS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLEWEG 61; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36771030 (+32-36771030) 36771030 (+32-36771030)

Fax (fax): +32 (68) 639-90-56 +32 (68) 639-90-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEUKENS KONINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEUKENS KONINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEUKENS KONINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEUKENS KONINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEUKENS KONINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEUKENS KONINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEUKENS KONINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEUKENS KONINGS
Products information KEUKENS KONINGS

BTW identificatienummer (tax): BE02035736083
Ondernemingsnummer: 3200012207
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEUKENS KONINGS
(Get full report from official database of BE for KEUKENS KONINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEUKENS KONINGS
Addition kinds of activities for KEUKENS KONINGS

2273. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
4151. Schoolbussen | School buses
281900. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
509905. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
30110205. Industriële banden, pneumatische | Industrial tires, pneumatic
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
35520301. Bleekmachines, textiel | Bleaching machinery, textile
36219905. Generatoren voor batterijladers | Generators for storage battery chargers
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
50230202. dekens | Blankets

Werken bij KEUKENS KONINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEUKENS KONINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEUKENS KONINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEUKENS KONINGS. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve Home Manager (M/V) in Temse 16u/week (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een exclusieve Home Manager (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende in Temse. De uren mag je verdelen over 4 dagen van 4 uur. Je bent discreet, oog voor detail, werkt nauwkeurig. Je hebt respect voor de materialen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

Zoek naar antwoorden van KEUKENS KONINGS in sociale netwerken
Look for responds of KEUKENS KONINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEUKENS KONINGS. Laat een reactie achter voor KEUKENS KONINGS. KEUKENS KONINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEUKENS KONINGS. Leave a respond for KEUKENS KONINGS. KEUKENS KONINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEUKENS KONINGS op de google maps. Adres en contacten KEUKENS KONINGS
Location of KEUKENS KONINGS on the google maps. Address and contacts of KEUKENS KONINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come KEUKENS KONINGS KEUKENS KONINGS: DELBRASSINE SA | VAN SEVEREN NV | SIMPLEX DIAM | VANDESTEENE L. | GESTION PC

Other related companies as KEUKENS KONINGS: DELBRASSINE SA | VAN SEVEREN NV | SIMPLEX DIAM | VANDESTEENE L. | GESTION PC

KEUKENS KONINGS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEUKENS KONINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02035736083. Het bedrijf KEUKENS KONINGS bevindt zich op het adres: HOLLEWEG 61; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van KEUKENS KONINGS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEUKENS KONINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEUKENS KONINGS, openstaande posities, locatie van KEUKENS KONINGS op de kaart.

KEUKENS KONINGS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEUKENS KONINGS, company assigned to the tax number BE02035736083. The company KEUKENS KONINGS is located at the address: HOLLEWEG 61; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activit茅s: Charpentes, Menuiserie.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of KEUKENS KONINGS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KEUKENS KONINGS is not available. You also can look at reviews of KEUKENS KONINGS, open positions, location of KEUKENS KONINGS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEUKENS KONINGS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEUKENS KONINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEUKENS KONINGS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEUKENS KONINGS, employees, financial statistics.