DE SCHEPPER EDMOND

Contactgegevens DE SCHEPPER EDMOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHEPPER EDMOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHEPPER EDMOND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIETSCHOORVELDEN 137B5; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36466578 (+32-36466578) 36466578 (+32-36466578)

Fax (fax): +32 (58) 853-30-65 +32 (58) 853-30-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHEPPER EDMOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHEPPER EDMOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHEPPER EDMOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHEPPER EDMOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHEPPER EDMOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHEPPER EDMOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHEPPER EDMOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHEPPER EDMOND
Products information DE SCHEPPER EDMOND

BTW identificatienummer (tax): BE01004394531
Ondernemingsnummer: 7526702880
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DE SCHEPPER EDMOND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHEPPER EDMOND
(Get full report from official database of BE for DE SCHEPPER EDMOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHEPPER EDMOND
Addition kinds of activities for DE SCHEPPER EDMOND

344205. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
22990101. Kleding vullen: katoenafval, kapok en gerelateerd materiaal | Apparel filling: cotton waste, kapok, and related material
26579901. Voedselbakken, vouwen: gemaakt van aangekocht materiaal | Food containers, folding: made from purchased material
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
36740306. Zonnepanelen | Solar cells
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding

Werken bij DE SCHEPPER EDMOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHEPPER EDMOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHEPPER EDMOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHEPPER EDMOND. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

  • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lenaarts – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van DE SCHEPPER EDMOND in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHEPPER EDMOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHEPPER EDMOND. Laat een reactie achter voor DE SCHEPPER EDMOND. DE SCHEPPER EDMOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHEPPER EDMOND. Leave a respond for DE SCHEPPER EDMOND. DE SCHEPPER EDMOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHEPPER EDMOND op de google maps. Adres en contacten DE SCHEPPER EDMOND
Location of DE SCHEPPER EDMOND on the google maps. Address and contacts of DE SCHEPPER EDMOND

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHEPPER EDMOND DE SCHEPPER EDMOND: SICOPLAN NV | P. DE BEURME | Fellini Restaurant-Pizzeria | CARROSSERIE LUCY | Minnebo Marc

Other related companies as DE SCHEPPER EDMOND: SICOPLAN NV | P. DE BEURME | Fellini Restaurant-Pizzeria | CARROSSERIE LUCY | Minnebo Marc

DE SCHEPPER EDMOND is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHEPPER EDMOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01004394531. Het bedrijf DE SCHEPPER EDMOND bevindt zich op het adres: RIETSCHOORVELDEN 137B5; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 182,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in DE SCHEPPER EDMOND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SCHEPPER EDMOND is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHEPPER EDMOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHEPPER EDMOND, openstaande posities, locatie van DE SCHEPPER EDMOND op de kaart.

DE SCHEPPER EDMOND is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SCHEPPER EDMOND, company assigned to the tax number BE01004394531. The company DE SCHEPPER EDMOND is located at the address: RIETSCHOORVELDEN 137B5; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 182,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in DE SCHEPPER EDMOND were not found.
The main activity of DE SCHEPPER EDMOND is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHEPPER EDMOND is not available. You also can look at reviews of DE SCHEPPER EDMOND, open positions, location of DE SCHEPPER EDMOND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHEPPER EDMOND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHEPPER EDMOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHEPPER EDMOND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHEPPER EDMOND, employees, financial statistics.