Fellini Restaurant-Pizzeria

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Fellini Restaurant-Pizzeria
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Fellini Restaurant-Pizzeria

Contactgegevens Fellini Restaurant-Pizzeria: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fellini Restaurant-Pizzeria: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fellini Restaurant-Pizzeria

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stormestraat 131-18; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 61 32 32 (+32-056 61 32 32) 056 61 32 32 (+32-056 61 32 32)

Fax (fax): 056 21 75 76 (+32-056 21 75 76) 056 21 75 76 (+32-056 21 75 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fellini Restaurant-Pizzeria: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fellini Restaurant-Pizzeria"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fellini Restaurant-Pizzeria"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fellini Restaurant-Pizzeria, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fellini Restaurant-Pizzeria. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fellini Restaurant-Pizzeria, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fellini Restaurant-Pizzeria. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fellini Restaurant-Pizzeria
Products information Fellini Restaurant-Pizzeria

BTW identificatienummer (tax): BE09211181640
Ondernemingsnummer: 6724700927
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Pizzas; Take away food

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fellini Restaurant-Pizzeria
(Get full report from official database of BE for Fellini Restaurant-Pizzeria)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fellini Restaurant-Pizzeria
Addition kinds of activities for Fellini Restaurant-Pizzeria

251299. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
08519900. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
10610402. Wolframiet mijnbouw | Wolframite mining
23390101. Kraag- en manchettenetjes: vrouwen, misses en junioren | Collar and cuff sets: women's, misses' and juniors'
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
36610202. Telegraaf kantoor schakelapparatuur | Telegraph office switching equipment
50239902. Huishoudelijke artikelen, rieten, rotan of riet | Home furnishings, wicker, rattan or reed
50850106. Cooperage voorraad | Cooperage stock
51439901. Boter | Butter

Werken bij Fellini Restaurant-Pizzeria: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fellini Restaurant-Pizzeria: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fellini Restaurant-Pizzeria. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fellini Restaurant-Pizzeria. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Jobstudent (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van Fellini Restaurant-Pizzeria in sociale netwerken
Look for responds of Fellini Restaurant-Pizzeria in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fellini Restaurant-Pizzeria. Laat een reactie achter voor Fellini Restaurant-Pizzeria. Fellini Restaurant-Pizzeria bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fellini Restaurant-Pizzeria. Leave a respond for Fellini Restaurant-Pizzeria. Fellini Restaurant-Pizzeria on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fellini Restaurant-Pizzeria op de google maps. Adres en contacten Fellini Restaurant-Pizzeria
Location of Fellini Restaurant-Pizzeria on the google maps. Address and contacts of Fellini Restaurant-Pizzeria

Andere gerelateerde bedrijven als come Fellini Restaurant-Pizzeria Fellini Restaurant-Pizzeria: GUIDO PAGE | M?TAMORPHOSE | Lips Peter J P | INRA-EUROPEAN COORD. OFF. | DEMARET-MATHIEU

Other related companies as Fellini Restaurant-Pizzeria: GUIDO PAGE | M?TAMORPHOSE | Lips Peter J P | INRA-EUROPEAN COORD. OFF. | DEMARET-MATHIEU

Fellini Restaurant-Pizzeria is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fellini Restaurant-Pizzeria, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09211181640. Het bedrijf Fellini Restaurant-Pizzeria bevindt zich op het adres: Stormestraat 131-18; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Pizzas; Take away food.
De hoofdactiviteit van Fellini Restaurant-Pizzeria is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fellini Restaurant-Pizzeria is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fellini Restaurant-Pizzeria, openstaande posities, locatie van Fellini Restaurant-Pizzeria op de kaart.

Fellini Restaurant-Pizzeria is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fellini Restaurant-Pizzeria, company assigned to the tax number BE09211181640. The company Fellini Restaurant-Pizzeria is located at the address: Stormestraat 131-18; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Pizzas; Take away food.
The main activity of Fellini Restaurant-Pizzeria is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Fellini Restaurant-Pizzeria is not available. You also can look at reviews of Fellini Restaurant-Pizzeria, open positions, location of Fellini Restaurant-Pizzeria on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fellini Restaurant-Pizzeria, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fellini Restaurant-Pizzeria, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fellini Restaurant-Pizzeria, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fellini Restaurant-Pizzeria, employees, financial statistics.