CARROSSERIE LUCY

Contactgegevens CARROSSERIE LUCY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE LUCY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE LUCY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BOUILLON 100; 5555; BIEVRE, België

Telefoon (phone): 61511032 (+32-61511032) 61511032 (+32-61511032)

Fax (fax): +32 (86) 240-35-56 +32 (86) 240-35-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE LUCY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE LUCY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE LUCY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE LUCY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE LUCY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE LUCY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE LUCY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE LUCY
Products information CARROSSERIE LUCY

BTW identificatienummer (tax): BE04461791992
Ondernemingsnummer: 3755096435
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Marques de Voitures: Ford.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE LUCY
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE LUCY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE LUCY
Addition kinds of activities for CARROSSERIE LUCY

733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
01339902. Suikerriet boerderij | Sugarcane farm
07230406. Fruit sortering diensten | Fruit sorting services
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij CARROSSERIE LUCY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE LUCY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE LUCY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE LUCY. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • Poetshulp Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Operationeel Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

     Als Operationeel Manager behoort het volgende tot jouw takenpakket: Je motiveert en stuurt een klein team van operationele bedienden en operationele arbeiders aan Je volgt alle logistieke operaties op  Je tracht de operationele en administratieve systemen continue te verbeteren Je beheert en analyseert alle KPI's Je volgt het HSEQ beleid op en verbetert het riskmanagement  Je neemt beslissingen en berekent de gevolgen op korte en lange termijn Klantencontact behoort ook tot jouw pakket Bedrijfsprofiel: Een dynamisch bedrijf actief in de logistieke sector, gelegen in de haven van Antwerpen.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE LUCY in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE LUCY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE LUCY. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE LUCY. CARROSSERIE LUCY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE LUCY. Leave a respond for CARROSSERIE LUCY. CARROSSERIE LUCY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE LUCY op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE LUCY
Location of CARROSSERIE LUCY on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE LUCY

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE LUCY CARROSSERIE LUCY: Stener | GALERIE LE CREUSET | TECHNISCHE ORTHOPEDIE BELGIE | O.C.R. | VANSANT

Other related companies as CARROSSERIE LUCY: Stener | GALERIE LE CREUSET | TECHNISCHE ORTHOPEDIE BELGIE | O.C.R. | VANSANT

CARROSSERIE LUCY is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE LUCY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04461791992. Het bedrijf CARROSSERIE LUCY bevindt zich op het adres: RUE DE BOUILLON 100; 5555; BIEVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 332,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Marques de Voitures: Ford..
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE LUCY is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE LUCY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE LUCY, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE LUCY op de kaart.

CARROSSERIE LUCY is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE LUCY, company assigned to the tax number BE04461791992. The company CARROSSERIE LUCY is located at the address: RUE DE BOUILLON 100; 5555; BIEVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 332,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Marques de Voitures: Ford..
The main activity of CARROSSERIE LUCY is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE LUCY is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE LUCY, open positions, location of CARROSSERIE LUCY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE LUCY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE LUCY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE LUCY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE LUCY, employees, financial statistics.