Van Houtven Peter

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Van Houtven Peter
Private companiesTobacco Products • Van Houtven Peter

Contactgegevens Van Houtven Peter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Houtven Peter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Houtven Peter

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Knaptandstraat 99; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 766 88 63 (+32-03 766 88 63) 03 766 88 63 (+32-03 766 88 63)

Fax (fax): +32 (86) 193-51-41 +32 (86) 193-51-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Houtven Peter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Houtven Peter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Houtven Peter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Houtven Peter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Houtven Peter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Houtven Peter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Houtven Peter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Houtven Peter
Products information Van Houtven Peter

BTW identificatienummer (tax): BE09184265136
Ondernemingsnummer: 4709259033
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Van Houtven Peter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Houtven Peter
(Get full report from official database of BE for Van Houtven Peter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Houtven Peter
Addition kinds of activities for Van Houtven Peter

351999. Verbrandingsmotoren, nec, nec | Internal combustion engines, nec, nec
421500. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
12210200. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
22110204. Handschoen stoffen, katoen | Glove fabrics, cotton
22979900. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft

Werken bij Van Houtven Peter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Houtven Peter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Houtven Peter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Houtven Peter. Looking for open vacancies in other companies

 • Calculator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

 • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

 • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

 • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Herent (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

 • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

 • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

 • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VANGROOTLOON

  Type: Flexijob

  U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Van Houtven Peter in sociale netwerken
Look for responds of Van Houtven Peter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Houtven Peter. Laat een reactie achter voor Van Houtven Peter. Van Houtven Peter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Houtven Peter. Leave a respond for Van Houtven Peter. Van Houtven Peter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Houtven Peter op de google maps. Adres en contacten Van Houtven Peter
Location of Van Houtven Peter on the google maps. Address and contacts of Van Houtven Peter

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Houtven Peter Van Houtven Peter: FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV | THE HORSE GALLERY | C.S. ODEIGNE | FRANCE DELBART | Dai Nippon Butoku Kai

Other related companies as Van Houtven Peter: FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV | THE HORSE GALLERY | C.S. ODEIGNE | FRANCE DELBART | Dai Nippon Butoku Kai

Van Houtven Peter is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Houtven Peter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09184265136. Het bedrijf Van Houtven Peter bevindt zich op het adres: Knaptandstraat 99; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Houtven Peter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Houtven Peter is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Houtven Peter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Houtven Peter, openstaande posities, locatie van Van Houtven Peter op de kaart.

Van Houtven Peter is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Houtven Peter, company assigned to the tax number BE09184265136. The company Van Houtven Peter is located at the address: Knaptandstraat 99; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Houtven Peter were not found.
The main activity of Van Houtven Peter is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Houtven Peter is not available. You also can look at reviews of Van Houtven Peter, open positions, location of Van Houtven Peter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Houtven Peter, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Houtven Peter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Houtven Peter, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Houtven Peter, employees, financial statistics.