FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV
Private companiesTobacco Products • FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV

Contactgegevens FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Maria-Henriettalei 33 2660 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-25-44-27 32-38-25-44-27

Fax (fax): 32-38-25-70-68 32-38-25-70-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV
Products information FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE09751708984
Ondernemingsnummer: 8442962646
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 751,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cleaning machines, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV
(Get full report from official database of BE for FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV
Addition kinds of activities for FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV

0722. Gewas oogsten | Crop harvesting
369905. Beveiligingsapparatuur | Security devices
15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
17210100. Residentieel schilderij | Residential painting
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
50490105. Precisie gereedschappen | Precision tools
51310119. Bekleding stoffen, geweven | Upholstery fabrics, woven
79970502. Racquetball club, lidmaatschap | Racquetball club, membership

Werken bij FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Computer Recruitment Services - Infra & Automation Engineer (Network) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk376 Infra & automation engineer (Network);Banking,Brussels   The client is looking for a motivated candidate in network infrastructure domain for new challenges in their domain.     Role   The candidate will be asked to perform the following tasks Writing scripts in Python with good REST APIs knowledge to automate the network management. Writing Ansible Playbook, modules Provide support and training to network LAN/WAN/Security/UC administrator to use available tools to trouble shoot the network. Quarterly review of Patches (or urgent security patches) Modifications/Additions to support documentation as required Testing on Development environment before move into Prod. Doing proof of concept of new applications / application module Follow market tools evolution, up to date with our integrator, software vendor. Create scheduled reports or ad-hoc reports. Improve friendliness / usage of the tools for LAN/WAN/Security/Unified Communication administrator. Ensure tools are ready to use and correctly monitored   Profile Good communications skills and ability to leverage tools to produce effective reports for clients and management.   Primary administrative skills in some of the following in order of importance: Python scripting, REST APIs Writing Ansible Playbooks, Modules Network management protocols Syslog, SNMP, CDP, NetFlow, IPSLA... Linux OS (Shell, Perl)  Experience with these products is a plus but not a requirement: CCNA Sevone (capacity monitoring) Netscout EMC Smarts Able to effectively prioritize tasks in accordance with business needs Excellent customer service focus and analytical problem solving abilities English written, and oral communication skills Self-motivated, with keen attention to detail We offer a dynamic and challenging multicultural work environment and a very interesting infrastructure environment following new technology    You must be an EU national to be considered for this role.   Reference: NK 376 Location: Brussels Rate: 550-570 euros per day Duration: 12 months Start date: ASAP Language: English

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV. Laat een reactie achter voor FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV. FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV. Leave a respond for FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV. FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV op de google maps. Adres en contacten FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV
Location of FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV on the google maps. Address and contacts of FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV: BEENHOUWERIJ RONNY | RESTAURANT LE CAMPAGNARD | Protagonist | Seneca M | PAUL DE SMET

Other related companies as FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV: BEENHOUWERIJ RONNY | RESTAURANT LE CAMPAGNARD | Protagonist | Seneca M | PAUL DE SMET

FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09751708984. Het bedrijf FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV bevindt zich op het adres: Maria-Henriettalei 33 2660 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 751,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cleaning machines, industrial. Producten gemaakt in FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, openstaande posities, locatie van FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV op de kaart.

FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV is a company, that was registered 1991 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, company assigned to the tax number BE09751708984. The company FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV is located at the address: Maria-Henriettalei 33 2660 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 751,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cleaning machines, industrial. Products created in FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV were not found.
The main activity of FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV is not available. You also can look at reviews of FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, open positions, location of FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAUTOMATIC INDUSTRIES NV, employees, financial statistics.