FRANCE DELBART

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FRANCE DELBART
Private companiesTobacco Products • FRANCE DELBART

Contactgegevens FRANCE DELBART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCE DELBART: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCE DELBART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-VINCENT 1; 7950; CHIEVRES, België

Telefoon (phone): 68657521 (+32-68657521) 68657521 (+32-68657521)

Fax (fax): +32 (84) 264-77-57 +32 (84) 264-77-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCE DELBART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCE DELBART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCE DELBART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCE DELBART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCE DELBART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCE DELBART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCE DELBART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCE DELBART
Products information FRANCE DELBART

BTW identificatienummer (tax): BE09361419677
Ondernemingsnummer: 6219055175
Hoofdstad (capital): 134,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Préparation de terrain.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements routiers and sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCE DELBART
(Get full report from official database of BE for FRANCE DELBART)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCE DELBART
Addition kinds of activities for FRANCE DELBART

411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
16290501. Chemische fabriek en raffinaderijbouw | Chemical plant and refinery construction
24490205. Tabak hogsheads | Tobacco hogsheads
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
39519909. Stylografische pennen en onderdelen | Stylographic pens and parts
80110400. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts

Werken bij FRANCE DELBART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCE DELBART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCE DELBART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCE DELBART. Looking for open vacancies in other companies

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

 • Lader/losser in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

 • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

 • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

 • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

 • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

  Regio: KERKHOVE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

  Type: Dienstenchequebaan

  Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

 • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: DRIX

  Type: Studentenjob

  Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

 • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: VAN ROOY - FBT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

 • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

Zoek naar antwoorden van FRANCE DELBART in sociale netwerken
Look for responds of FRANCE DELBART in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCE DELBART. Laat een reactie achter voor FRANCE DELBART. FRANCE DELBART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCE DELBART. Leave a respond for FRANCE DELBART. FRANCE DELBART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCE DELBART op de google maps. Adres en contacten FRANCE DELBART
Location of FRANCE DELBART on the google maps. Address and contacts of FRANCE DELBART

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCE DELBART FRANCE DELBART: FORTIS | Hock Véronique | Brichaud Schosse SPRL | WIM BAEYENS | Grymonpon Confectie BVBA

Other related companies as FRANCE DELBART: FORTIS | Hock Véronique | Brichaud Schosse SPRL | WIM BAEYENS | Grymonpon Confectie BVBA

FRANCE DELBART is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCE DELBART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09361419677. Het bedrijf FRANCE DELBART bevindt zich op het adres: RUE SAINT-VINCENT 1; 7950; CHIEVRES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 134,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements routiers and sportifs. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain..
De hoofdactiviteit van FRANCE DELBART is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCE DELBART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCE DELBART, openstaande posities, locatie van FRANCE DELBART op de kaart.

FRANCE DELBART is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCE DELBART, company assigned to the tax number BE09361419677. The company FRANCE DELBART is located at the address: RUE SAINT-VINCENT 1; 7950; CHIEVRES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 134,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements routiers and sportifs. List of products are Activités: Préparation de terrain..
The main activity of FRANCE DELBART is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCE DELBART is not available. You also can look at reviews of FRANCE DELBART, open positions, location of FRANCE DELBART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCE DELBART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCE DELBART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCE DELBART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCE DELBART, employees, financial statistics.