Van Gheluwe Marie-Christine

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Van Gheluwe Marie-Christine
Private companiesMetal Mining • Van Gheluwe Marie-Christine

Contactgegevens Van Gheluwe Marie-Christine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gheluwe Marie-Christine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gheluwe Marie-Christine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Vignette 139-141; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 675 36 66 (+32-02 675 36 66) 02 675 36 66 (+32-02 675 36 66)

Fax (fax): 02 675 36 66 (+32-02 675 36 66) 02 675 36 66 (+32-02 675 36 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gheluwe Marie-Christine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gheluwe Marie-Christine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gheluwe Marie-Christine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gheluwe Marie-Christine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gheluwe Marie-Christine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gheluwe Marie-Christine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gheluwe Marie-Christine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gheluwe Marie-Christine
Products information Van Gheluwe Marie-Christine

BTW identificatienummer (tax): BE07524230957
Ondernemingsnummer: 4389556884
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van Gheluwe Marie-Christine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gheluwe Marie-Christine
(Get full report from official database of BE for Van Gheluwe Marie-Christine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gheluwe Marie-Christine
Addition kinds of activities for Van Gheluwe Marie-Christine

22111211. Pin controles, katoen | Pin checks, cotton
24930401. Isolatieplaat, hardgedrukt | Insulating board, hard pressed
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
29990000. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
34430110. Brandstoftanks (olie, gas, enz.), Metalen plaat | Fuel tanks (oil, gas, etc.), metal plate
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
37929904. Huisaanhangers, behalve als permanente woningen | House trailers, except as permanent dwellings
62110100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers

Werken bij Van Gheluwe Marie-Christine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gheluwe Marie-Christine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gheluwe Marie-Christine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gheluwe Marie-Christine. Looking for open vacancies in other companies

 • assistent storemanager (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ASAP TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

 • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • isolateur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

 • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

 • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Dispatch officer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

 • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

 • Accountant (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

  Type: Vaste Job

  Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

 • Meetings and Events Consultant (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: SPAANS DAK

  Type: Flexijob

  Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van Van Gheluwe Marie-Christine in sociale netwerken
Look for responds of Van Gheluwe Marie-Christine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gheluwe Marie-Christine. Laat een reactie achter voor Van Gheluwe Marie-Christine. Van Gheluwe Marie-Christine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gheluwe Marie-Christine. Leave a respond for Van Gheluwe Marie-Christine. Van Gheluwe Marie-Christine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gheluwe Marie-Christine op de google maps. Adres en contacten Van Gheluwe Marie-Christine
Location of Van Gheluwe Marie-Christine on the google maps. Address and contacts of Van Gheluwe Marie-Christine

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gheluwe Marie-Christine Van Gheluwe Marie-Christine: Gravibéton SA | Maertens International NV | RITA SCHIETTECATTE | VAN ACKERE TUINEN NV | Exahosting

Other related companies as Van Gheluwe Marie-Christine: Gravibéton SA | Maertens International NV | RITA SCHIETTECATTE | VAN ACKERE TUINEN NV | Exahosting

Van Gheluwe Marie-Christine is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gheluwe Marie-Christine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07524230957. Het bedrijf Van Gheluwe Marie-Christine bevindt zich op het adres: Rue de la Vignette 139-141; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 873,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Gheluwe Marie-Christine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gheluwe Marie-Christine is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gheluwe Marie-Christine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gheluwe Marie-Christine, openstaande posities, locatie van Van Gheluwe Marie-Christine op de kaart.

Van Gheluwe Marie-Christine is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Gheluwe Marie-Christine, company assigned to the tax number BE07524230957. The company Van Gheluwe Marie-Christine is located at the address: Rue de la Vignette 139-141; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 873,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Gheluwe Marie-Christine were not found.
The main activity of Van Gheluwe Marie-Christine is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gheluwe Marie-Christine is not available. You also can look at reviews of Van Gheluwe Marie-Christine, open positions, location of Van Gheluwe Marie-Christine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gheluwe Marie-Christine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gheluwe Marie-Christine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gheluwe Marie-Christine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gheluwe Marie-Christine, employees, financial statistics.