Gravibéton SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Gravibéton SA
Private companiesMetal Mining • Gravibéton SA

Contactgegevens Gravibéton SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gravibéton SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gravibéton SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sart d'Avette 110; 4400; Flémalle (Awirs), België

Telefoon (phone): 04 273 72 00; 04 275 28 11; 04 341 31 65; 019 33 13 23 (+32-04 273 72 00; 04 275 28 11; 04 341 31 65; 019 33 13 23) 04 273 72 00; 04 275 28 11; 04 341 31 65; 019 33 13 23 (+32-04 273 72 00; 04 275 28 11; 04 341 31 65; 019 33 13 23)

Fax (fax): 04 275 65 09 (+32-04 275 65 09) 04 275 65 09 (+32-04 275 65 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gravibéton SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gravibéton SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gravibéton SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gravibéton SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gravibéton SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gravibéton SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gravibéton SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gravibéton SA
Products information Gravibéton SA

BTW identificatienummer (tax): BE09655303955
Ondernemingsnummer: 3979492187
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Concrete - Ready mixed

Product categorie (product category): Sand and gravel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gravibéton SA
(Get full report from official database of BE for Gravibéton SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gravibéton SA
Addition kinds of activities for Gravibéton SA

449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
28359911. Radioactieve diagnostische stoffen | Radioactive diagnostic substances
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
32610202. Kastkasten, glanzend china | Closet bowls, vitreous china
35759901. teletypewriters | Teletypewriters
36990600. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
52110105. zijspoor | Siding
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services

Werken bij Gravibéton SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gravibéton SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gravibéton SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gravibéton SA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR PLOEG OF VASTENACHT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Roeselare (Beveren) kijken wij uit naar een ambitieus, authentiek, betrokken, gedreven en mensgerichte Operator. Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk geautomatiseerde verpakkingslijnen.

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Productie operator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen is Tempo-Team op zoek naar een gemotiveerde productie operator. Als productie operator sta je in voor de machinebediening.

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

Zoek naar antwoorden van Gravibéton SA in sociale netwerken
Look for responds of Gravibéton SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gravibéton SA. Laat een reactie achter voor Gravibéton SA. Gravibéton SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gravibéton SA. Leave a respond for Gravibéton SA. Gravibéton SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gravibéton SA op de google maps. Adres en contacten Gravibéton SA
Location of Gravibéton SA on the google maps. Address and contacts of Gravibéton SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gravibéton SA Gravibéton SA: OBJECT,FOTO & OOP | HET STREEKBOEK | Galerij (De) | ANDRE GERARD & FILS SC | BAXTER

Other related companies as Gravibéton SA: OBJECT,FOTO & OOP | HET STREEKBOEK | Galerij (De) | ANDRE GERARD & FILS SC | BAXTER

Gravibéton SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gravibéton SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09655303955. Het bedrijf Gravibéton SA bevindt zich op het adres: Sart d'Avette 110; 4400; Flémalle (Awirs). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sand and gravel. Lijst met producten zijn Concrete - Ready mixed.
De hoofdactiviteit van Gravibéton SA is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gravibéton SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gravibéton SA, openstaande posities, locatie van Gravibéton SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gravibéton SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gravibéton SA, company assigned to the tax number BE09655303955. The company Gravibéton SA is located at the address: Sart d'Avette 110; 4400; Flémalle (Awirs). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sand and gravel. List of products are Concrete - Ready mixed.
The main activity of Gravibéton SA is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gravibéton SA is not available. You also can look at reviews of Gravibéton SA, open positions, location of Gravibéton SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gravibéton SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gravibéton SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gravibéton SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gravibéton SA, employees, financial statistics.