RITA SCHIETTECATTE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • RITA SCHIETTECATTE
Private companiesMetal Mining • RITA SCHIETTECATTE

Contactgegevens RITA SCHIETTECATTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA SCHIETTECATTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA SCHIETTECATTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOOWEG 1; 9772; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93835553 (+32-93835553) 93835553 (+32-93835553)

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA SCHIETTECATTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA SCHIETTECATTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA SCHIETTECATTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA SCHIETTECATTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA SCHIETTECATTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA SCHIETTECATTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA SCHIETTECATTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA SCHIETTECATTE
Products information RITA SCHIETTECATTE

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA SCHIETTECATTE
(Get full report from official database of BE for RITA SCHIETTECATTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA SCHIETTECATTE
Addition kinds of activities for RITA SCHIETTECATTE

411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
15420400. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
20240201. Vlaver, bevroren | Custard, frozen
27520000. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
33999900. Primaire metalen producten, nec | Primary metal products, nec
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
50830305. Graan liften apparatuur en benodigdheden | Grain elevators equipment and supplies
51910400. Paardensport | Equestrian equipment

Werken bij RITA SCHIETTECATTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA SCHIETTECATTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA SCHIETTECATTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA SCHIETTECATTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vacature van Administratief Bediende ben je gemotiveerd om het volgende takenpakket uit te voeren: Opmaak van offertes Opvolgen van offertes Het correct bijstaan van de klanten in de toonzaal Telefonisch contact met klanten en leveranciers Het beantwoorden van inkomende telefoons van klanten met vragen omtrent leveringen producten offertes facturen etc. Algemene administratieve taken: klassement bestellingenetc. ...

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • LOODGIETER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn we opzoek naar een ervaren loodgieter voor deze vacature zijn je volgende taken: je kan Pe afvoerleidingen leggen en aansluiten je plaatst sanitaire installaties en/of brandbeveiligingsinstallaties je werkt veilig en kwalitatief je kan werken met een diamantboor slijpschijf PE lasmachine en draad/groefmachine

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: IDEWE

    Type: Vaste Job

    De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

  • Stagiair(e) schoonheidsspecialiste (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Leercontract

    Je biedt volgende behandelingen aan aan de klanten: Massages Gelaatsverzorgingen Mani- en pedicure Epilaties

Zoek naar antwoorden van RITA SCHIETTECATTE in sociale netwerken
Look for responds of RITA SCHIETTECATTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA SCHIETTECATTE. Laat een reactie achter voor RITA SCHIETTECATTE. RITA SCHIETTECATTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA SCHIETTECATTE. Leave a respond for RITA SCHIETTECATTE. RITA SCHIETTECATTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA SCHIETTECATTE op de google maps. Adres en contacten RITA SCHIETTECATTE
Location of RITA SCHIETTECATTE on the google maps. Address and contacts of RITA SCHIETTECATTE

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA SCHIETTECATTE RITA SCHIETTECATTE: H.E.E. | JEAN OOSTERBOSCH | JOHAN DE KLERCK | E.D.B. | Solvay Healthcare Ltd.

Other related companies as RITA SCHIETTECATTE: H.E.E. | JEAN OOSTERBOSCH | JOHAN DE KLERCK | E.D.B. | Solvay Healthcare Ltd.

RITA SCHIETTECATTE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA SCHIETTECATTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf RITA SCHIETTECATTE bevindt zich op het adres: LOOWEG 1; 9772; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van RITA SCHIETTECATTE is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA SCHIETTECATTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA SCHIETTECATTE, openstaande posities, locatie van RITA SCHIETTECATTE op de kaart.

RITA SCHIETTECATTE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA SCHIETTECATTE, company assigned to the tax number BE05167114257. The company RITA SCHIETTECATTE is located at the address: LOOWEG 1; 9772; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of RITA SCHIETTECATTE is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA SCHIETTECATTE is not available. You also can look at reviews of RITA SCHIETTECATTE, open positions, location of RITA SCHIETTECATTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA SCHIETTECATTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA SCHIETTECATTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA SCHIETTECATTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA SCHIETTECATTE, employees, financial statistics.