Manette Pierre-Yves

Contactgegevens Manette Pierre-Yves: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Manette Pierre-Yves: address, phone, fax, email, website, opening hours

Manette Pierre-Yves

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Jules Stiernet 75; 4252; Geer (Omal), België

Telefoon (phone): 019 58 80 31 (+32-019 58 80 31) 019 58 80 31 (+32-019 58 80 31)

Fax (fax): +32 (58) 665-56-73 +32 (58) 665-56-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Manette Pierre-Yves: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Manette Pierre-Yves"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Manette Pierre-Yves"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Manette Pierre-Yves, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Manette Pierre-Yves. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Manette Pierre-Yves, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Manette Pierre-Yves. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Manette Pierre-Yves
Products information Manette Pierre-Yves

BTW identificatienummer (tax): BE06835113525
Ondernemingsnummer: 3484008789
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Manette Pierre-Yves zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Manette Pierre-Yves
(Get full report from official database of BE for Manette Pierre-Yves)

Aanvulling soorten activiteiten voor Manette Pierre-Yves
Addition kinds of activities for Manette Pierre-Yves

204799. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
799799. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec
30890302. Composiet steen, kunststof | Composition stone, plastics
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
59410704. Hockey apparatuur, behalve schaatsen | Hockey equipment, except skates
73891104. Radio transcriptie dienst | Radio transcription service
78190201. Video tape of schijfreproductie | Video tape or disk reproduction

Werken bij Manette Pierre-Yves: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Manette Pierre-Yves: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Manette Pierre-Yves. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Manette Pierre-Yves. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Henis - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Manette Pierre-Yves in sociale netwerken
Look for responds of Manette Pierre-Yves in social networks

Lees alle opmerkingen voor Manette Pierre-Yves. Laat een reactie achter voor Manette Pierre-Yves. Manette Pierre-Yves bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Manette Pierre-Yves. Leave a respond for Manette Pierre-Yves. Manette Pierre-Yves on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Manette Pierre-Yves op de google maps. Adres en contacten Manette Pierre-Yves
Location of Manette Pierre-Yves on the google maps. Address and contacts of Manette Pierre-Yves

Andere gerelateerde bedrijven als come Manette Pierre-Yves Manette Pierre-Yves: Partner Construct NV | Grit Consult | MODELVLIEGCLUB MEEUWEN | MARNIX POLLET | Coiffure Maggy

Other related companies as Manette Pierre-Yves: Partner Construct NV | Grit Consult | MODELVLIEGCLUB MEEUWEN | MARNIX POLLET | Coiffure Maggy

Manette Pierre-Yves is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Manette Pierre-Yves, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06835113525. Het bedrijf Manette Pierre-Yves bevindt zich op het adres: Rue Jules Stiernet 75; 4252; Geer (Omal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Manette Pierre-Yves zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Manette Pierre-Yves is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Manette Pierre-Yves is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Manette Pierre-Yves, openstaande posities, locatie van Manette Pierre-Yves op de kaart.

Manette Pierre-Yves is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Manette Pierre-Yves, company assigned to the tax number BE06835113525. The company Manette Pierre-Yves is located at the address: Rue Jules Stiernet 75; 4252; Geer (Omal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Manette Pierre-Yves were not found.
The main activity of Manette Pierre-Yves is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Manette Pierre-Yves is not available. You also can look at reviews of Manette Pierre-Yves, open positions, location of Manette Pierre-Yves on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Manette Pierre-Yves, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Manette Pierre-Yves, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Manette Pierre-Yves, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Manette Pierre-Yves, employees, financial statistics.