Partner Construct NV

Contactgegevens Partner Construct NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Partner Construct NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Partner Construct NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg van Grembergen 65; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 052 21 86 30; 0475 34 73 46 (+32-052 21 86 30; 0475 34 73 46) 052 21 86 30; 0475 34 73 46 (+32-052 21 86 30; 0475 34 73 46)

Fax (fax): 052 42 25 16 (+32-052 42 25 16) 052 42 25 16 (+32-052 42 25 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Partner Construct NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Partner Construct NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Partner Construct NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Partner Construct NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Partner Construct NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Partner Construct NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Partner Construct NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Partner Construct NV
Products information Partner Construct NV

BTW identificatienummer (tax): BE01268066406
Ondernemingsnummer: 2657562255
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Contractors - Alterations; Kitchen installations

Product categorie (product category): Bathroom installation and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Partner Construct NV
(Get full report from official database of BE for Partner Construct NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Partner Construct NV
Addition kinds of activities for Partner Construct NV

6324. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
149900. Diverse nonmetale mineralen, behalve brandstoffen | Miscellaneous nonmetallic minerals, except fuels
594102. Jachtuitrusting | Hunting equipment
22990302. Ramie garens, draad, roving en textiel | Ramie yarn, thread, roving, and textiles
25140202. Stoelen, huishouden: metaal | Chairs, household: metal
34699908. Machine onderdelen, gestempeld of geperst metaal | Machine parts, stamped or pressed metal
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
57340102. Printers en plotters: computers | Printers and plotters: computers
59410503. Windsurfen en zeilboten | Windsurfing and sailboarding equipment

Werken bij Partner Construct NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Partner Construct NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Partner Construct NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Partner Construct NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) Regio Kortenaken (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: DCO Piekfijn Hageland

    Type: Dienstenchequebaan

    Binnen onze dienstencheque-onderneming Piekfijn Hageland zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor poets- en strijkwerk bij particulieren thuis. Zowel deeltijds als voltijds, zelf te bepalen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • jobstudent slagerij (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VAN RAEMDONCK-HEYNINCKX

    Type: Studentenjob

    u staat in voor het versnijden van vleeswaren en de bediening van klanten.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kontich-Mortsel-Ranst (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Thuisverpleegkundige (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: KATIA VANDENDRIESSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van de thuisverpleging met een zorgpunt en zorgshop zijn we op zoek naar enthousiaste, dynamische collega's. Wij zoeken verpleegkundigen die voltijds en in bijberoep ons team wil komen versterken. U werkt op zelfstandige basis binnen een groepspraktijk.

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

Zoek naar antwoorden van Partner Construct NV in sociale netwerken
Look for responds of Partner Construct NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Partner Construct NV. Laat een reactie achter voor Partner Construct NV. Partner Construct NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Partner Construct NV. Leave a respond for Partner Construct NV. Partner Construct NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Partner Construct NV op de google maps. Adres en contacten Partner Construct NV
Location of Partner Construct NV on the google maps. Address and contacts of Partner Construct NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Partner Construct NV Partner Construct NV: Welding Services NV | Durant S | ROPAILLES | EDDY IVENS | Origins

Other related companies as Partner Construct NV: Welding Services NV | Durant S | ROPAILLES | EDDY IVENS | Origins

Partner Construct NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Partner Construct NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01268066406. Het bedrijf Partner Construct NV bevindt zich op het adres: Steenweg van Grembergen 65; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bathroom installation and accessories. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Kitchen installations.
De hoofdactiviteit van Partner Construct NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Partner Construct NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Partner Construct NV, openstaande posities, locatie van Partner Construct NV op de kaart.

Partner Construct NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Partner Construct NV, company assigned to the tax number BE01268066406. The company Partner Construct NV is located at the address: Steenweg van Grembergen 65; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bathroom installation and accessories. List of products are Contractors - Alterations; Kitchen installations.
The main activity of Partner Construct NV is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Partner Construct NV is not available. You also can look at reviews of Partner Construct NV, open positions, location of Partner Construct NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Partner Construct NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Partner Construct NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Partner Construct NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Partner Construct NV, employees, financial statistics.