MODELVLIEGCLUB MEEUWEN

Contactgegevens MODELVLIEGCLUB MEEUWEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MODELVLIEGCLUB MEEUWEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MODELVLIEGCLUB MEEUWEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOENDERSSTRAAT 19; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11634059 (+32-11634059) 11634059 (+32-11634059)

Fax (fax): +32 (69) 496-36-48 +32 (69) 496-36-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MODELVLIEGCLUB MEEUWEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MODELVLIEGCLUB MEEUWEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MODELVLIEGCLUB MEEUWEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MODELVLIEGCLUB MEEUWEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MODELVLIEGCLUB MEEUWEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MODELVLIEGCLUB MEEUWEN
Products information MODELVLIEGCLUB MEEUWEN

BTW identificatienummer (tax): BE07050994873
Ondernemingsnummer: 7709899902
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MODELVLIEGCLUB MEEUWEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MODELVLIEGCLUB MEEUWEN
(Get full report from official database of BE for MODELVLIEGCLUB MEEUWEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MODELVLIEGCLUB MEEUWEN
Addition kinds of activities for MODELVLIEGCLUB MEEUWEN

516904. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations
14990306. Selenietwinning | Selenite mining
21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
33399906. Cobalt-raffinage (primair) | Cobalt refining (primary)
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
35679910. Verfbakken en drogen ovens | Paint baking and drying ovens
62899902. Aandelen offerte dienst | Stock quotation service
95110400. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, niveau van overheid | Air, water, and solid waste management, level of government

Werken bij MODELVLIEGCLUB MEEUWEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MODELVLIEGCLUB MEEUWEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MODELVLIEGCLUB MEEUWEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MODELVLIEGCLUB MEEUWEN. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • hulpkok (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    hulpkok

  • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van MODELVLIEGCLUB MEEUWEN in sociale netwerken
Look for responds of MODELVLIEGCLUB MEEUWEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MODELVLIEGCLUB MEEUWEN. Laat een reactie achter voor MODELVLIEGCLUB MEEUWEN. MODELVLIEGCLUB MEEUWEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MODELVLIEGCLUB MEEUWEN. Leave a respond for MODELVLIEGCLUB MEEUWEN. MODELVLIEGCLUB MEEUWEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MODELVLIEGCLUB MEEUWEN op de google maps. Adres en contacten MODELVLIEGCLUB MEEUWEN
Location of MODELVLIEGCLUB MEEUWEN on the google maps. Address and contacts of MODELVLIEGCLUB MEEUWEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MODELVLIEGCLUB MEEUWEN MODELVLIEGCLUB MEEUWEN: VERFAILLIE-LEROY BVBA | Verzekeringen B Arckens BVBA | SLAGERIJ VAN HEDDEGEM | HARCHIES SERVICES | FE. DECENDRE POL

Other related companies as MODELVLIEGCLUB MEEUWEN: VERFAILLIE-LEROY BVBA | Verzekeringen B Arckens BVBA | SLAGERIJ VAN HEDDEGEM | HARCHIES SERVICES | FE. DECENDRE POL

MODELVLIEGCLUB MEEUWEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07050994873. Het bedrijf MODELVLIEGCLUB MEEUWEN bevindt zich op het adres: BOENDERSSTRAAT 19; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Producten gemaakt in MODELVLIEGCLUB MEEUWEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MODELVLIEGCLUB MEEUWEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MODELVLIEGCLUB MEEUWEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, openstaande posities, locatie van MODELVLIEGCLUB MEEUWEN op de kaart.

MODELVLIEGCLUB MEEUWEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, company assigned to the tax number BE07050994873. The company MODELVLIEGCLUB MEEUWEN is located at the address: BOENDERSSTRAAT 19; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 526,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DIVERSE RECREATIEVE ACTIVITEITEN. Products created in MODELVLIEGCLUB MEEUWEN were not found.
The main activity of MODELVLIEGCLUB MEEUWEN is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MODELVLIEGCLUB MEEUWEN is not available. You also can look at reviews of MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, open positions, location of MODELVLIEGCLUB MEEUWEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MODELVLIEGCLUB MEEUWEN, employees, financial statistics.