ROGER FIEVET

Contactgegevens ROGER FIEVET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER FIEVET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER FIEVET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LILLE 30; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69221416 (+32-69221416) 69221416 (+32-69221416)

Fax (fax): +32 (58) 720-13-48 +32 (58) 720-13-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER FIEVET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER FIEVET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER FIEVET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER FIEVET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER FIEVET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER FIEVET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER FIEVET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER FIEVET
Products information ROGER FIEVET

BTW identificatienummer (tax): BE07233367919
Ondernemingsnummer: 8692077636
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER FIEVET
(Get full report from official database of BE for ROGER FIEVET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER FIEVET
Addition kinds of activities for ROGER FIEVET

8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
28210103. Melamineharsen, Melamine-formaldehyde | Melamine resins, melamine-formaldehyde
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
35450309. Chucks: boor, draaibank of magnetisch (gereedschapstoebehoren) | Chucks: drill, lathe, or magnetic (machine tool accessories)
35550402. Photoengraving machines | Photoengraving machines
36779903. Filtratie-apparaten, elektronisch | Filtration devices, electronic
54990202. Sappen, fruit of groente | Juices, fruit or vegetable
78299901. Film levering, film | Film delivery, motion picture

Werken bij ROGER FIEVET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER FIEVET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER FIEVET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER FIEVET. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

 • Ploegbaas Metser (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected]

 • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

 • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

 • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

 • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

 • Software Engineer (ASSENT)

  Regio: ASSENT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

 • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: VAN DE VOORDE

  Type: Vaste Job

  openbare lijndienst

 • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

 • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van ROGER FIEVET in sociale netwerken
Look for responds of ROGER FIEVET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER FIEVET. Laat een reactie achter voor ROGER FIEVET. ROGER FIEVET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER FIEVET. Leave a respond for ROGER FIEVET. ROGER FIEVET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER FIEVET op de google maps. Adres en contacten ROGER FIEVET
Location of ROGER FIEVET on the google maps. Address and contacts of ROGER FIEVET

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER FIEVET ROGER FIEVET: SERGE MANTOVANI | Cop Patricia | EURO TRADING COMPANY | PASCALE WIJNS | Coopman Thierry

Other related companies as ROGER FIEVET: SERGE MANTOVANI | Cop Patricia | EURO TRADING COMPANY | PASCALE WIJNS | Coopman Thierry

ROGER FIEVET is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER FIEVET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07233367919. Het bedrijf ROGER FIEVET bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LILLE 30; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 652,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROGER FIEVET is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER FIEVET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER FIEVET, openstaande posities, locatie van ROGER FIEVET op de kaart.

ROGER FIEVET is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER FIEVET, company assigned to the tax number BE07233367919. The company ROGER FIEVET is located at the address: CHAUSS?E DE LILLE 30; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 652,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROGER FIEVET is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER FIEVET is not available. You also can look at reviews of ROGER FIEVET, open positions, location of ROGER FIEVET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER FIEVET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER FIEVET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER FIEVET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER FIEVET, employees, financial statistics.