SERGE MANTOVANI

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • SERGE MANTOVANI
Private companiesBusiness Services • SERGE MANTOVANI

Contactgegevens SERGE MANTOVANI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGE MANTOVANI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGE MANTOVANI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE KETELS 31; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24250932 (+32-24250932) 24250932 (+32-24250932)

Fax (fax): +32 (87) 582-32-94 +32 (87) 582-32-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGE MANTOVANI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGE MANTOVANI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGE MANTOVANI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGE MANTOVANI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGE MANTOVANI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGE MANTOVANI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGE MANTOVANI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGE MANTOVANI
Products information SERGE MANTOVANI

BTW identificatienummer (tax): BE05115753173
Ondernemingsnummer: 1109863281
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGE MANTOVANI
(Get full report from official database of BE for SERGE MANTOVANI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGE MANTOVANI
Addition kinds of activities for SERGE MANTOVANI

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
07820204. Maaien diensten, gazon | Mowing services, lawn
24910201. Bruggen, behandeld hout | Bridges, treated wood
28190918. Nikkelverbindingen of zouten, anorganisch | Nickel compounds or salts, inorganic
34440302. Eaves, plaatwerk | Eaves, sheet metal
35450000. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
35560106. Melkmachines, gecondenseerd en verdampt | Milk machinery, condensed and evaporated
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification

Werken bij SERGE MANTOVANI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGE MANTOVANI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGE MANTOVANI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGE MANTOVANI. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

 • Verkoper Food (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

 • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

 • LESGEVER DANS (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

 • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: NINATRANS

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

 • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

 • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

  Type: Vaste Job

  Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

 • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: SERVINDUS

  Type: Flexijob

  Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van SERGE MANTOVANI in sociale netwerken
Look for responds of SERGE MANTOVANI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGE MANTOVANI. Laat een reactie achter voor SERGE MANTOVANI. SERGE MANTOVANI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGE MANTOVANI. Leave a respond for SERGE MANTOVANI. SERGE MANTOVANI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGE MANTOVANI op de google maps. Adres en contacten SERGE MANTOVANI
Location of SERGE MANTOVANI on the google maps. Address and contacts of SERGE MANTOVANI

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGE MANTOVANI SERGE MANTOVANI: INTERCOMMUNALE POUR LA GESTION ET LA REALISATION D'ETUDES TECHNIQUES ET ECONOMIQUES SC | KBC | Nanini Mode Accessoires | LOGIST OPTIEK | MAISON LA PRULHIERE

Other related companies as SERGE MANTOVANI: INTERCOMMUNALE POUR LA GESTION ET LA REALISATION D'ETUDES TECHNIQUES ET ECONOMIQUES SC | KBC | Nanini Mode Accessoires | LOGIST OPTIEK | MAISON LA PRULHIERE

SERGE MANTOVANI is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGE MANTOVANI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05115753173. Het bedrijf SERGE MANTOVANI bevindt zich op het adres: RUE KETELS 31; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van SERGE MANTOVANI is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGE MANTOVANI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGE MANTOVANI, openstaande posities, locatie van SERGE MANTOVANI op de kaart.

SERGE MANTOVANI is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGE MANTOVANI, company assigned to the tax number BE05115753173. The company SERGE MANTOVANI is located at the address: RUE KETELS 31; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of SERGE MANTOVANI is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGE MANTOVANI is not available. You also can look at reviews of SERGE MANTOVANI, open positions, location of SERGE MANTOVANI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGE MANTOVANI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGE MANTOVANI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGE MANTOVANI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGE MANTOVANI, employees, financial statistics.