EURO TRADING COMPANY

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • EURO TRADING COMPANY
Private companiesBusiness Services • EURO TRADING COMPANY

Contactgegevens EURO TRADING COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO TRADING COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO TRADING COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BROUMAYE 12; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43822625 (+32-43822625) 43822625 (+32-43822625)

Fax (fax): +32 (50) 772-52-54 +32 (50) 772-52-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO TRADING COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO TRADING COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO TRADING COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO TRADING COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO TRADING COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO TRADING COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO TRADING COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO TRADING COMPANY
Products information EURO TRADING COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE01605072021
Ondernemingsnummer: 6952941894
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in EURO TRADING COMPANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse producten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO TRADING COMPANY
(Get full report from official database of BE for EURO TRADING COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO TRADING COMPANY
Addition kinds of activities for EURO TRADING COMPANY

362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
495301. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
22110202. Kledingstof, katoen | Dress fabrics, cotton
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
36259917. Timing apparaten, elektronisch | Timing devices, electronic
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke

Werken bij EURO TRADING COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO TRADING COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO TRADING COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO TRADING COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Sterke magazijnier met reachtruckattest voor snelle opstart (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Puurs zijn we op zoek naar een sterke magazijnier met reachtruckattest. Als magazijnier staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Bent u een harde werker met een reachtruckattest? Aarzel dan niet en contacteer ons op [email protected] of solliciteer online.

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ALBATROS

    Type: Flexijob

    serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

Zoek naar antwoorden van EURO TRADING COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of EURO TRADING COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO TRADING COMPANY. Laat een reactie achter voor EURO TRADING COMPANY. EURO TRADING COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO TRADING COMPANY. Leave a respond for EURO TRADING COMPANY. EURO TRADING COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO TRADING COMPANY op de google maps. Adres en contacten EURO TRADING COMPANY
Location of EURO TRADING COMPANY on the google maps. Address and contacts of EURO TRADING COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO TRADING COMPANY EURO TRADING COMPANY: SUPERCONFEX | DENIS JORIS | K. SIMONS | PASCAL SCHEERLINCK | Danneel E

Other related companies as EURO TRADING COMPANY: SUPERCONFEX | DENIS JORIS | K. SIMONS | PASCAL SCHEERLINCK | Danneel E

EURO TRADING COMPANY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO TRADING COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01605072021. Het bedrijf EURO TRADING COMPANY bevindt zich op het adres: RUE DE BROUMAYE 12; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 221,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diverse producten Gh. Producten gemaakt in EURO TRADING COMPANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO TRADING COMPANY is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO TRADING COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO TRADING COMPANY, openstaande posities, locatie van EURO TRADING COMPANY op de kaart.

EURO TRADING COMPANY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO TRADING COMPANY, company assigned to the tax number BE01605072021. The company EURO TRADING COMPANY is located at the address: RUE DE BROUMAYE 12; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 221,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diverse producten Gh. Products created in EURO TRADING COMPANY were not found.
The main activity of EURO TRADING COMPANY is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO TRADING COMPANY is not available. You also can look at reviews of EURO TRADING COMPANY, open positions, location of EURO TRADING COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO TRADING COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO TRADING COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO TRADING COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO TRADING COMPANY, employees, financial statistics.