ROBERT VAN BELLEGHEM

Contactgegevens ROBERT VAN BELLEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT VAN BELLEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT VAN BELLEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOLKERKSE STEENWEG 33; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50337569 (+32-50337569) 50337569 (+32-50337569)

Fax (fax): +32 (87) 831-88-86 +32 (87) 831-88-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT VAN BELLEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT VAN BELLEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT VAN BELLEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT VAN BELLEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT VAN BELLEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT VAN BELLEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT VAN BELLEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT VAN BELLEGHEM
Products information ROBERT VAN BELLEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE01878906250
Ondernemingsnummer: 2477386474
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT VAN BELLEGHEM
(Get full report from official database of BE for ROBERT VAN BELLEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT VAN BELLEGHEM
Addition kinds of activities for ROBERT VAN BELLEGHEM

141100. Dimensiesteen | Dimension stone
20480205. Paardvlees, bevroren: bereid als diervoeder | Horse meat, frozen: prepared as animal feed
22110200. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
22950202. Tape, gelakt: kunststof, en andere gecoat (behalve magnetisch) | Tape, varnished: plastic, and other coated (except magnetic)
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
35560109. Pasteuriserende apparatuur, zuivelmachines | Pasteurizing equipment, dairy machinery
73890207. Industriële en commerciële apparatuur inspectiedienst | Industrial and commercial equipment inspection service

Werken bij ROBERT VAN BELLEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT VAN BELLEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT VAN BELLEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT VAN BELLEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

 • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

 • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

 • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

 • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

  Regio: KOMEN-WAASTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

 • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere [email protected]), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

 • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

 • METSER VOOR NIEUWBOUW- EN RENOVATIEWERKEN (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw collega's sta je in voor allerhande metselwerken binnen de nieuwbouw- en renovatiewerken.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van ROBERT VAN BELLEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT VAN BELLEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT VAN BELLEGHEM. Laat een reactie achter voor ROBERT VAN BELLEGHEM. ROBERT VAN BELLEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT VAN BELLEGHEM. Leave a respond for ROBERT VAN BELLEGHEM. ROBERT VAN BELLEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT VAN BELLEGHEM op de google maps. Adres en contacten ROBERT VAN BELLEGHEM
Location of ROBERT VAN BELLEGHEM on the google maps. Address and contacts of ROBERT VAN BELLEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT VAN BELLEGHEM ROBERT VAN BELLEGHEM: IMMO PIRIBEYLI | BAKKERIJ WALTERUS | TECHNI-DISQUE | SANDRA (CHEZ) | ARNAUD MASSART

Other related companies as ROBERT VAN BELLEGHEM: IMMO PIRIBEYLI | BAKKERIJ WALTERUS | TECHNI-DISQUE | SANDRA (CHEZ) | ARNAUD MASSART

ROBERT VAN BELLEGHEM is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT VAN BELLEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01878906250. Het bedrijf ROBERT VAN BELLEGHEM bevindt zich op het adres: KOOLKERKSE STEENWEG 33; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ROBERT VAN BELLEGHEM is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT VAN BELLEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT VAN BELLEGHEM, openstaande posities, locatie van ROBERT VAN BELLEGHEM op de kaart.

ROBERT VAN BELLEGHEM is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT VAN BELLEGHEM, company assigned to the tax number BE01878906250. The company ROBERT VAN BELLEGHEM is located at the address: KOOLKERKSE STEENWEG 33; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ROBERT VAN BELLEGHEM is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT VAN BELLEGHEM is not available. You also can look at reviews of ROBERT VAN BELLEGHEM, open positions, location of ROBERT VAN BELLEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT VAN BELLEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT VAN BELLEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT VAN BELLEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT VAN BELLEGHEM, employees, financial statistics.