IMMO PIRIBEYLI

Contactgegevens IMMO PIRIBEYLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO PIRIBEYLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO PIRIBEYLI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT BERNARDSESTEENWEG 1038; 2660; ANTWERPEN (GROOT), België

Telefoon (phone): 38256457 (+32-38256457) 38256457 (+32-38256457)

Fax (fax): +32 (13) 910-65-51 +32 (13) 910-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO PIRIBEYLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO PIRIBEYLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO PIRIBEYLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO PIRIBEYLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO PIRIBEYLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO PIRIBEYLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO PIRIBEYLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO PIRIBEYLI
Products information IMMO PIRIBEYLI

BTW identificatienummer (tax): BE06142974853
Ondernemingsnummer: 9515502929
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in IMMO PIRIBEYLI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO PIRIBEYLI
(Get full report from official database of BE for IMMO PIRIBEYLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO PIRIBEYLI
Addition kinds of activities for IMMO PIRIBEYLI

07829901. Bermuda sprigging diensten | Bermuda sprigging services
09719900. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
28990501. Dextrine maten | Dextrine sizes
33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
37289910. Vuilnisapparatuur voor gebruik tijdens de vlucht, vliegtuig | Refueling equipment for use in flight, airplane
76992205. Geofysische apparatuur reparatie | Geophysical equipment repair

Werken bij IMMO PIRIBEYLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO PIRIBEYLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO PIRIBEYLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO PIRIBEYLI. Looking for open vacancies in other companies

 • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

 • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

 • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

 • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

 • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

 • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

 • Arbeiders ruwbouw regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij graag aan de slag op projecten in de regio Kempen? Wij zoeken arbeiders ruwbouw voor de GROTE nieuwbouwprojecten!

 • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SBS Skill BuilderS

  Type: Vaste Job

  Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

 • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

  Type: Vaste Job

  Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

 • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van IMMO PIRIBEYLI in sociale netwerken
Look for responds of IMMO PIRIBEYLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO PIRIBEYLI. Laat een reactie achter voor IMMO PIRIBEYLI. IMMO PIRIBEYLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO PIRIBEYLI. Leave a respond for IMMO PIRIBEYLI. IMMO PIRIBEYLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO PIRIBEYLI op de google maps. Adres en contacten IMMO PIRIBEYLI
Location of IMMO PIRIBEYLI on the google maps. Address and contacts of IMMO PIRIBEYLI

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO PIRIBEYLI IMMO PIRIBEYLI: Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. | Green Résidence | AIMERY | Bens | STEPHANE BEKAERT

Other related companies as IMMO PIRIBEYLI: Créations Jacques d'Orly B.V.B.A. | Green Résidence | AIMERY | Bens | STEPHANE BEKAERT

IMMO PIRIBEYLI is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO PIRIBEYLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06142974853. Het bedrijf IMMO PIRIBEYLI bevindt zich op het adres: SINT BERNARDSESTEENWEG 1038; 2660; ANTWERPEN (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in IMMO PIRIBEYLI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO PIRIBEYLI is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO PIRIBEYLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO PIRIBEYLI, openstaande posities, locatie van IMMO PIRIBEYLI op de kaart.

IMMO PIRIBEYLI is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO PIRIBEYLI, company assigned to the tax number BE06142974853. The company IMMO PIRIBEYLI is located at the address: SINT BERNARDSESTEENWEG 1038; 2660; ANTWERPEN (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in IMMO PIRIBEYLI were not found.
The main activity of IMMO PIRIBEYLI is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO PIRIBEYLI is not available. You also can look at reviews of IMMO PIRIBEYLI, open positions, location of IMMO PIRIBEYLI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO PIRIBEYLI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO PIRIBEYLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO PIRIBEYLI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO PIRIBEYLI, employees, financial statistics.