TECHNI-DISQUE

Contactgegevens TECHNI-DISQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNI-DISQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNI-DISQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MAR?CHAL FOCH 8B16; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65652369 (+32-65652369) 65652369 (+32-65652369)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNI-DISQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNI-DISQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNI-DISQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNI-DISQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNI-DISQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNI-DISQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNI-DISQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNI-DISQUE
Products information TECHNI-DISQUE

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in TECHNI-DISQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNI-DISQUE
(Get full report from official database of BE for TECHNI-DISQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNI-DISQUE
Addition kinds of activities for TECHNI-DISQUE

20990305. Gelatine dessert preparaten | Gelatin dessert preparations
24529901. Geodesische koepels, geprefabriceerd, hout | Geodesic domes, prefabricated, wood
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
73839902. Nieuws syndicaat | News feature syndicate

Werken bij TECHNI-DISQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNI-DISQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNI-DISQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNI-DISQUE. Looking for open vacancies in other companies

 • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

 • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

 • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

 • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Konvert Interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

 • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

 • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: AD DELHAIZE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

 • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

 • Tabakoloog (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van TECHNI-DISQUE in sociale netwerken
Look for responds of TECHNI-DISQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNI-DISQUE. Laat een reactie achter voor TECHNI-DISQUE. TECHNI-DISQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNI-DISQUE. Leave a respond for TECHNI-DISQUE. TECHNI-DISQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNI-DISQUE op de google maps. Adres en contacten TECHNI-DISQUE
Location of TECHNI-DISQUE on the google maps. Address and contacts of TECHNI-DISQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNI-DISQUE TECHNI-DISQUE: CHRIS RAMAN | BRUIDSBOETIEK CARO | MASTER CARS | KOENRAAD VERBURGH | VAN RAFELGHEM GERARLD

Other related companies as TECHNI-DISQUE: CHRIS RAMAN | BRUIDSBOETIEK CARO | MASTER CARS | KOENRAAD VERBURGH | VAN RAFELGHEM GERARLD

TECHNI-DISQUE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNI-DISQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf TECHNI-DISQUE bevindt zich op het adres: RUE MAR?CHAL FOCH 8B16; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Producten gemaakt in TECHNI-DISQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNI-DISQUE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNI-DISQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNI-DISQUE, openstaande posities, locatie van TECHNI-DISQUE op de kaart.

TECHNI-DISQUE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNI-DISQUE, company assigned to the tax number BE05428314208. The company TECHNI-DISQUE is located at the address: RUE MAR?CHAL FOCH 8B16; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten,televisies and radio's. Products created in TECHNI-DISQUE were not found.
The main activity of TECHNI-DISQUE is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNI-DISQUE is not available. You also can look at reviews of TECHNI-DISQUE, open positions, location of TECHNI-DISQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNI-DISQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNI-DISQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNI-DISQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNI-DISQUE, employees, financial statistics.