ROBERT HOUBART

Contactgegevens ROBERT HOUBART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT HOUBART: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT HOUBART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MANOIR 5; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84321930 (+32-84321930) 84321930 (+32-84321930)

Fax (fax): +32 (15) 948-37-62 +32 (15) 948-37-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT HOUBART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT HOUBART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT HOUBART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT HOUBART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT HOUBART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT HOUBART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT HOUBART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT HOUBART
Products information ROBERT HOUBART

BTW identificatienummer (tax): BE04871032714
Ondernemingsnummer: 5010284423
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.).

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT HOUBART
(Get full report from official database of BE for ROBERT HOUBART)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT HOUBART
Addition kinds of activities for ROBERT HOUBART

253101. Schoolmeubilair | School furniture
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
26530204. Pads, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, solid fiber: made from purchased materials
31110701. Mechanisch leer | Mechanical leather
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
33130205. Ferrosilicium, niet in hoogovens gemaakt | Ferrosilicon, not made in blast furnaces
36610100. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
39550101. Koolstofpapier, voor schrijfmachines, verkoopboeken, enz. | Carbon paper, for typewriters, sales books, etc.
96219903. Spoorweg- en magazijncommissie, overheid | Railroad and warehouse commission, government

Werken bij ROBERT HOUBART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT HOUBART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT HOUBART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT HOUBART. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

 • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

 • Automecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van personenwagens.

 • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

 • Poetshulp Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Studentenjob

  Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

 • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

 • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

 • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

 • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ASAP.be

  Type: Werfreserve

  Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van ROBERT HOUBART in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT HOUBART in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT HOUBART. Laat een reactie achter voor ROBERT HOUBART. ROBERT HOUBART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT HOUBART. Leave a respond for ROBERT HOUBART. ROBERT HOUBART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT HOUBART op de google maps. Adres en contacten ROBERT HOUBART
Location of ROBERT HOUBART on the google maps. Address and contacts of ROBERT HOUBART

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT HOUBART ROBERT HOUBART: Metropolitan Bank SA/NV | VRIJE BASISSCHOOL | U. D'AMICO | GUSTAAF MICHIELS | Xavier Van Dieren

Other related companies as ROBERT HOUBART: Metropolitan Bank SA/NV | VRIJE BASISSCHOOL | U. D'AMICO | GUSTAAF MICHIELS | Xavier Van Dieren

ROBERT HOUBART is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT HOUBART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04871032714. Het bedrijf ROBERT HOUBART bevindt zich op het adres: RUE DU MANOIR 5; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 438,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
De hoofdactiviteit van ROBERT HOUBART is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT HOUBART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT HOUBART, openstaande posities, locatie van ROBERT HOUBART op de kaart.

ROBERT HOUBART is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT HOUBART, company assigned to the tax number BE04871032714. The company ROBERT HOUBART is located at the address: RUE DU MANOIR 5; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 438,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Oto-Rhino-Laryngologues (O. R. L.)..
The main activity of ROBERT HOUBART is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT HOUBART is not available. You also can look at reviews of ROBERT HOUBART, open positions, location of ROBERT HOUBART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT HOUBART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT HOUBART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT HOUBART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT HOUBART, employees, financial statistics.