Xavier Van Dieren

Contactgegevens Xavier Van Dieren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Xavier Van Dieren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Xavier Van Dieren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Trone, 173, Bruxelles, Bruxelles 1050, België

Telefoon (phone): 32 2 511 55 56 32 2 511 55 56

Fax (fax): 32 2 511 55 56 32 2 511 55 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Xavier Van Dieren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Xavier Van Dieren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Xavier Van Dieren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Xavier Van Dieren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Xavier Van Dieren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Xavier Van Dieren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Xavier Van Dieren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Xavier Van Dieren
Products information Xavier Van Dieren

BTW identificatienummer (tax): BE06974365234
Ondernemingsnummer: 6931243896
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 554,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Xavier Van Dieren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Xavier Van Dieren
(Get full report from official database of BE for Xavier Van Dieren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Xavier Van Dieren
Addition kinds of activities for Xavier Van Dieren

371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
17310400. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
20439907. Zuigelingenvoeding, granen type | Infants' foods, cereal type
22110901. Bandage doeken, katoen | Bandage cloths, cotton
36710208. Gas- of dampbuizen | Gas or vapor tubes
50840108. Machines en apparatuur voor de productie van melkproducten | Milk products manufacturing machinery and equipment
50870602. Cemetary leveringen en uitrusting | Cemetary supplies and equipment
51439903. Zuivel depot | Dairy depot
80110103. Gastronoom | Gastronomist
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school

Werken bij Xavier Van Dieren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Xavier Van Dieren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Xavier Van Dieren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Xavier Van Dieren. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste lasser halfautomaat (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Arendonk zijn we op zoek naar een gedreven lasser. Heeft een halfautomatisch lasapparaat geen geheimen meer voor jou? Dan ben jij degene die we zoeken! Aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] of 014404330

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • Chauffeur Rijbewijs CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Dit bedrijf is een grote spelere in de bouw. 

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van Xavier Van Dieren in sociale netwerken
Look for responds of Xavier Van Dieren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Xavier Van Dieren. Laat een reactie achter voor Xavier Van Dieren. Xavier Van Dieren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Xavier Van Dieren. Leave a respond for Xavier Van Dieren. Xavier Van Dieren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Xavier Van Dieren op de google maps. Adres en contacten Xavier Van Dieren
Location of Xavier Van Dieren on the google maps. Address and contacts of Xavier Van Dieren

Andere gerelateerde bedrijven als come Xavier Van Dieren Xavier Van Dieren: BUREAU PUBLISELF | STEFAAN VAN GORP | BECQUEVORT | GAETANO SCILLIA | Diana Hendrikx BVBA

Other related companies as Xavier Van Dieren: BUREAU PUBLISELF | STEFAAN VAN GORP | BECQUEVORT | GAETANO SCILLIA | Diana Hendrikx BVBA

Xavier Van Dieren is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Xavier Van Dieren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06974365234. Het bedrijf Xavier Van Dieren bevindt zich op het adres: Rue du Trone, 173, Bruxelles, Bruxelles 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 554,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Xavier Van Dieren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Xavier Van Dieren is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Xavier Van Dieren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Xavier Van Dieren, openstaande posities, locatie van Xavier Van Dieren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Xavier Van Dieren is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Xavier Van Dieren, company assigned to the tax number BE06974365234. The company Xavier Van Dieren is located at the address: Rue du Trone, 173, Bruxelles, Bruxelles 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 554,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Xavier Van Dieren were not found.
The main activity of Xavier Van Dieren is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Xavier Van Dieren is not available. You also can look at reviews of Xavier Van Dieren, open positions, location of Xavier Van Dieren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Xavier Van Dieren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Xavier Van Dieren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Xavier Van Dieren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Xavier Van Dieren, employees, financial statistics.