Metropolitan Bank SA/NV

Contactgegevens Metropolitan Bank SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metropolitan Bank SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metropolitan Bank SA/NV

Regio (region): Vorst, België

Adres (address): Vorstln 17; Oudergem; 1160, België

Telefoon (phone): 2:6722408^^32.2-6722408 (+32-2:6722408^^32.2-6722408) 2:6722408^^32.2-6722408 (+32-2:6722408^^32.2-6722408)

Fax (fax): +32 (14) 977-79-90 +32 (14) 977-79-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metropolitan Bank SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metropolitan Bank SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metropolitan Bank SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metropolitan Bank SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metropolitan Bank SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metropolitan Bank SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metropolitan Bank SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metropolitan Bank SA/NV
Products information Metropolitan Bank SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE05410736083
Ondernemingsnummer: 2075012207
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metropolitan Bank SA/NV
(Get full report from official database of BE for Metropolitan Bank SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metropolitan Bank SA/NV
Addition kinds of activities for Metropolitan Bank SA/NV

243499. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
20450202. Deeg, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Doughs, frozen or refrigerated: from purchased flour
40139900. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
51590201. Chicks | Chicks
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation

Werken bij Metropolitan Bank SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metropolitan Bank SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metropolitan Bank SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metropolitan Bank SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student with knowledge of the Croatian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Croatian language. The job requires to do data quality checks in Croatian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Metropolitan Bank SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of Metropolitan Bank SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metropolitan Bank SA/NV. Laat een reactie achter voor Metropolitan Bank SA/NV. Metropolitan Bank SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metropolitan Bank SA/NV. Leave a respond for Metropolitan Bank SA/NV. Metropolitan Bank SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metropolitan Bank SA/NV op de google maps. Adres en contacten Metropolitan Bank SA/NV
Location of Metropolitan Bank SA/NV on the google maps. Address and contacts of Metropolitan Bank SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Metropolitan Bank SA/NV Metropolitan Bank SA/NV: Cosyn K | SPORTHOME | DRUKKERIJ BAUDOIN & CO | HAIR V | HET KRANTENHOEKJE

Other related companies as Metropolitan Bank SA/NV: Cosyn K | SPORTHOME | DRUKKERIJ BAUDOIN & CO | HAIR V | HET KRANTENHOEKJE

Metropolitan Bank SA/NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Vorst, België. De volledige naam van het bedrijf is Metropolitan Bank SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05410736083. Het bedrijf Metropolitan Bank SA/NV bevindt zich op het adres: Vorstln 17; Oudergem; 1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Metropolitan Bank SA/NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metropolitan Bank SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metropolitan Bank SA/NV, openstaande posities, locatie van Metropolitan Bank SA/NV op de kaart.

Metropolitan Bank SA/NV is a company, that was registered 1989 in Vorst region, Belgium. Full name of company is Metropolitan Bank SA/NV, company assigned to the tax number BE05410736083. The company Metropolitan Bank SA/NV is located at the address: Vorstln 17; Oudergem; 1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Metropolitan Bank SA/NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Metropolitan Bank SA/NV is not available. You also can look at reviews of Metropolitan Bank SA/NV, open positions, location of Metropolitan Bank SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metropolitan Bank SA/NV, Vorst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metropolitan Bank SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metropolitan Bank SA/NV, Vorst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metropolitan Bank SA/NV, employees, financial statistics.