Arch茅ologie (D')

Contactgegevens Arch茅ologie (D'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arch茅ologie (D'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Arch茅ologie (D')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Carmes 8; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 22 16 72 (+32-069 22 16 72) 069 22 16 72 (+32-069 22 16 72)

Fax (fax): +32 (59) 123-66-44 +32 (59) 123-66-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arch茅ologie (D'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arch茅ologie (D')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arch茅ologie (D')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arch茅ologie (D'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arch茅ologie (D'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arch茅ologie (D'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arch茅ologie (D'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arch茅ologie (D')
Products information Arch茅ologie (D')

BTW identificatienummer (tax): BE04066284179
Ondernemingsnummer: 2058807373
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Arch茅ologie (D') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Museums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arch茅ologie (D')
(Get full report from official database of BE for Arch茅ologie (D'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Arch茅ologie (D')
Addition kinds of activities for Arch茅ologie (D')

075102. Pluimvee diensten | Poultry services
14819904. Asafzinkende, nonmetallische mineralen | Shaft sinking, nonmetallic minerals
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
20969900. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
35690400. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
37249902. Luchtvliegtuigen, vliegtuigmotor | Airfoils, aircraft engine
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij Arch茅ologie (D'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arch茅ologie (D'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arch茅ologie (D'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arch茅ologie (D'). Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

 • Machineoperator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

 • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

 • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DAOUST GEEL

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

 • Operator chemie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die een gevestigde waarde is in de chemiesector zijn we op zoek naar een Polyvalente medewerker om bij te springen in verschillende afdelingen (m/v) Je springt bij op verschillende afdelingen (mix- en afvul) waar nodig  Je produceert producten via de mengmachine  Je brengt manueel grondstoffen in de machine en zorgt dat deze volgens formule gemengd worden  Je vult de geproduceerde goederen in via een afvulmachine en stelt verschillende parameters in  Je brengt containers naar de koer  Je zet machines op en kuist darmen  Je bestuurt een elektrische transpalet om kuipen  te verplaatsen 

 • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: DC - HESTIA

  Type: Dienstenchequebaan

  Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

 • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • RECRUITER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Vaste Job

  Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

 • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: VANRENTERGHEM

  Type: Vaste Job

  Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

 • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: CABO

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van Arch茅ologie (D') in sociale netwerken
Look for responds of Arch茅ologie (D') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arch茅ologie (D'). Laat een reactie achter voor Arch茅ologie (D'). Arch茅ologie (D') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arch茅ologie (D'). Leave a respond for Arch茅ologie (D'). Arch茅ologie (D') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arch茅ologie (D') op de google maps. Adres en contacten Arch茅ologie (D')
Location of Arch茅ologie (D') on the google maps. Address and contacts of Arch茅ologie (D')

Andere gerelateerde bedrijven als come Arch茅ologie (D') Arch茅ologie (D'): Huize Zonnelied VZW | LES PEUPLIERS | Roma | Garage Moderne Verdonck BVBA | MULTIPHARMA

Other related companies as Arch茅ologie (D'): Huize Zonnelied VZW | LES PEUPLIERS | Roma | Garage Moderne Verdonck BVBA | MULTIPHARMA

Arch茅ologie (D') is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arch茅ologie (D'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04066284179. Het bedrijf Arch茅ologie (D') bevindt zich op het adres: Rue des Carmes 8; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Museums. Producten gemaakt in Arch茅ologie (D') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arch茅ologie (D') is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arch茅ologie (D') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arch茅ologie (D'), openstaande posities, locatie van Arch茅ologie (D') op de kaart.

Arch茅ologie (D') is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arch茅ologie (D'), company assigned to the tax number BE04066284179. The company Arch茅ologie (D') is located at the address: Rue des Carmes 8; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 735,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Museums. Products created in Arch茅ologie (D') were not found.
The main activity of Arch茅ologie (D') is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Arch茅ologie (D') is not available. You also can look at reviews of Arch茅ologie (D'), open positions, location of Arch茅ologie (D') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arch茅ologie (D'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arch茅ologie (D'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arch茅ologie (D'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arch茅ologie (D'), employees, financial statistics.