Roma

Contactgegevens Roma: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roma: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roma

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrijheid 196; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 11 22; 03 314 12 58 (+32-03 314 11 22; 03 314 12 58) 03 314 11 22; 03 314 12 58 (+32-03 314 11 22; 03 314 12 58)

Fax (fax): +32 (60) 821-46-57 +32 (60) 821-46-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roma: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roma"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roma"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roma, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roma. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roma, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roma. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roma
Products information Roma

BTW identificatienummer (tax): BE02404327392
Ondernemingsnummer: 2880859375
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Roma zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roma
(Get full report from official database of BE for Roma)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roma
Addition kinds of activities for Roma

7241. Kapper winkels | Barber shops
01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
28650302. aminofenol | Aminophenol
32649901. Cleats, porselein | Cleats, porcelain
35599919. Ozon machines | Ozone machines
36929900. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
38410103. Slit lampen (oogheelkundige goederen) | Slit lamps (ophthalmic goods)
38610316. Statieven, camera en projector | Tripods, camera and projector
55719907. All-terrain voertuig onderdelen en accessoires | All-terrain vehicle parts and accessories

Werken bij Roma: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roma: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roma. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roma. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatbewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon werkt als plaatbewerker.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

 • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Oysho

  Type: Studentenjob

  Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

 • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

 • Junior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • pizza maker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Domino's Pizza

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

 • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

  Type: Vaste Job

  dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

 • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

Zoek naar antwoorden van Roma in sociale netwerken
Look for responds of Roma in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roma. Laat een reactie achter voor Roma. Roma bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roma. Leave a respond for Roma. Roma on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roma op de google maps. Adres en contacten Roma
Location of Roma on the google maps. Address and contacts of Roma

Andere gerelateerde bedrijven als come Roma Roma: Transmarine Trade & Sales CV | C.P.A.S. | TREND-RENT | MYRIAM VANDERZEYPEN | JACQUELINE VANDERMEULEN

Other related companies as Roma: Transmarine Trade & Sales CV | C.P.A.S. | TREND-RENT | MYRIAM VANDERZEYPEN | JACQUELINE VANDERMEULEN

Roma is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roma, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02404327392. Het bedrijf Roma bevindt zich op het adres: Vrijheid 196; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Roma zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roma is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roma is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roma, openstaande posities, locatie van Roma op de kaart.

Roma is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roma, company assigned to the tax number BE02404327392. The company Roma is located at the address: Vrijheid 196; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in Roma were not found.
The main activity of Roma is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Roma is not available. You also can look at reviews of Roma, open positions, location of Roma on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roma, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roma, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roma, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roma, employees, financial statistics.