Garage Moderne Verdonck BVBA

Contactgegevens Garage Moderne Verdonck BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Moderne Verdonck BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Moderne Verdonck BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lippelostraat 106; 1840; Londerzeel (Malderen), België

Telefoon (phone): 052 33 23 93 (+32-052 33 23 93) 052 33 23 93 (+32-052 33 23 93)

Fax (fax): 052 34 12 26 (+32-052 34 12 26) 052 34 12 26 (+32-052 34 12 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Moderne Verdonck BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Moderne Verdonck BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Moderne Verdonck BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Moderne Verdonck BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Moderne Verdonck BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Moderne Verdonck BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Moderne Verdonck BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Moderne Verdonck BVBA
Products information Garage Moderne Verdonck BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08351226806
Ondernemingsnummer: 6986450195
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 103,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Moderne Verdonck BVBA
(Get full report from official database of BE for Garage Moderne Verdonck BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Moderne Verdonck BVBA
Addition kinds of activities for Garage Moderne Verdonck BVBA

7215. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
249900. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
14819903. Pompen of afvoer, nonmetallic minerale mijnen | Pumping or draining, nonmetallic mineral mines
22810106. Spinning garen | Spinning yarn
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
38290204. Ceilometers | Ceilometers
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
82990101. Kunstschool, behalve commercieel | Art school, except commercial

Werken bij Garage Moderne Verdonck BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Moderne Verdonck BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Moderne Verdonck BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Moderne Verdonck BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van Garage Moderne Verdonck BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Garage Moderne Verdonck BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Moderne Verdonck BVBA. Laat een reactie achter voor Garage Moderne Verdonck BVBA. Garage Moderne Verdonck BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Moderne Verdonck BVBA. Leave a respond for Garage Moderne Verdonck BVBA. Garage Moderne Verdonck BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Moderne Verdonck BVBA op de google maps. Adres en contacten Garage Moderne Verdonck BVBA
Location of Garage Moderne Verdonck BVBA on the google maps. Address and contacts of Garage Moderne Verdonck BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Moderne Verdonck BVBA Garage Moderne Verdonck BVBA: FLBAUMANS SPRL | BERNARD CONSTRUCTION SA | LULU AU ZOO | DIAMARTE | BAM bvba

Other related companies as Garage Moderne Verdonck BVBA: FLBAUMANS SPRL | BERNARD CONSTRUCTION SA | LULU AU ZOO | DIAMARTE | BAM bvba

Garage Moderne Verdonck BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Moderne Verdonck BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08351226806. Het bedrijf Garage Moderne Verdonck BVBA bevindt zich op het adres: Lippelostraat 106; 1840; Londerzeel (Malderen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 103,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Garage Moderne Verdonck BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Moderne Verdonck BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Moderne Verdonck BVBA, openstaande posities, locatie van Garage Moderne Verdonck BVBA op de kaart.

Garage Moderne Verdonck BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Garage Moderne Verdonck BVBA, company assigned to the tax number BE08351226806. The company Garage Moderne Verdonck BVBA is located at the address: Lippelostraat 106; 1840; Londerzeel (Malderen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 103,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of Garage Moderne Verdonck BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Moderne Verdonck BVBA is not available. You also can look at reviews of Garage Moderne Verdonck BVBA, open positions, location of Garage Moderne Verdonck BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Moderne Verdonck BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Moderne Verdonck BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Moderne Verdonck BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Moderne Verdonck BVBA, employees, financial statistics.