LES PEUPLIERS

Contactgegevens LES PEUPLIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES PEUPLIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES PEUPLIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VICTOR GREYSON 35; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26484416 (+32-26484416) 26484416 (+32-26484416)

Fax (fax): +32 (87) 177-99-39 +32 (87) 177-99-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES PEUPLIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES PEUPLIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES PEUPLIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES PEUPLIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES PEUPLIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES PEUPLIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES PEUPLIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES PEUPLIERS
Products information LES PEUPLIERS

BTW identificatienummer (tax): BE04817199707
Ondernemingsnummer: 9979400634
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services: Transformation de la Carrosserie,Services d?entretien,Pots d?Echappement,Réglage du Moteur,Révision du Moteur,Autoradio,Peinture au Pistolet,Peinture de Carrosseries,Finitions Extérieures de la Carrosserie,Freins,Installation & Entretien d? Air Conditionné,Electriciens,Embrayages,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Carrosserie,Dépannage,Batteries,Contr?le de la Bo?te de Vitesses. Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres,Voitures.. Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES PEUPLIERS
(Get full report from official database of BE for LES PEUPLIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES PEUPLIERS
Addition kinds of activities for LES PEUPLIERS

344406. Markten en luifels | Awnings and canopies
737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
20150705. Konijn, verwerkt: bevroren | Rabbit, processed: frozen
38459903. Medische schoonmaakapparatuur, ultrasone | Medical cleaning equipment, ultrasonic
52519902. Deursloten en vergrendelsets | Door locks and lock sets
57190403. Venster tinten, nec | Window shades, nec
59999913. Ijs | Ice

Werken bij LES PEUPLIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES PEUPLIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES PEUPLIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES PEUPLIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Projectleider middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in elektrische installaties, automatiseringsprocessen-en technieken, bordenbouw, etc., zoeken we een ervaren projectleider middenspanning. Als projectleider middenspanning sta je in voor: Het realiseren van de projecten binnen de afgesproken uitvoeringstermijn en budgetten  Je stelt voor elk project een zo efficiënt mogelijke planning op, rekening houdend met de beschikbare tijd en middelen volgens de afspraken met de klanten Je zorgt voor een vlot verloop, kwaliteit en vooruitgang van de werken  Je onderhoudt de contacten met de werfleiders, ploegbazen, elektromonteurs en onderaannemers  Je lost problemen op die zich tijdens het verloop van de werken zich voordoen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

Zoek naar antwoorden van LES PEUPLIERS in sociale netwerken
Look for responds of LES PEUPLIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES PEUPLIERS. Laat een reactie achter voor LES PEUPLIERS. LES PEUPLIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES PEUPLIERS. Leave a respond for LES PEUPLIERS. LES PEUPLIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES PEUPLIERS op de google maps. Adres en contacten LES PEUPLIERS
Location of LES PEUPLIERS on the google maps. Address and contacts of LES PEUPLIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES PEUPLIERS LES PEUPLIERS: BREMCON | VOLLEY REGIO TURNHOUT | VIRGO SAPIENSINSTITUUT | HET FRIT-UURTJE | CHRIS' PAPERSHOP

Other related companies as LES PEUPLIERS: BREMCON | VOLLEY REGIO TURNHOUT | VIRGO SAPIENSINSTITUUT | HET FRIT-UURTJE | CHRIS' PAPERSHOP

LES PEUPLIERS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES PEUPLIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04817199707. Het bedrijf LES PEUPLIERS bevindt zich op het adres: RUE VICTOR GREYSON 35; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Services: Transformation de la Carrosserie,Services d?entretien,Pots d?Echappement,Réglage du Moteur,Révision du Moteur,Autoradio,Peinture au Pistolet,Peinture de Carrosseries,Finitions Extérieures de la Carrosserie,Freins,Installation & Entretien d? Air Conditionné,Electriciens,Embrayages,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Carrosserie,Dépannage,Batteries,Contr?le de la Bo?te de Vitesses. Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres,Voitures.. Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van LES PEUPLIERS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES PEUPLIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES PEUPLIERS, openstaande posities, locatie van LES PEUPLIERS op de kaart.

LES PEUPLIERS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES PEUPLIERS, company assigned to the tax number BE04817199707. The company LES PEUPLIERS is located at the address: RUE VICTOR GREYSON 35; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Véhicules automobiles. Entretien and réparations de voitures. List of products are Services: Transformation de la Carrosserie,Services d?entretien,Pots d?Echappement,Réglage du Moteur,Révision du Moteur,Autoradio,Peinture au Pistolet,Peinture de Carrosseries,Finitions Extérieures de la Carrosserie,Freins,Installation & Entretien d? Air Conditionné,Electriciens,Embrayages,Entretien & Réparation de Véhicules à Moteur Diesel,Carrosserie,Dépannage,Batteries,Contr?le de la Bo?te de Vitesses. Types de Véhicules: Voitures Anciennes & Ancêtres,Voitures.. Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of LES PEUPLIERS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LES PEUPLIERS is not available. You also can look at reviews of LES PEUPLIERS, open positions, location of LES PEUPLIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES PEUPLIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES PEUPLIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES PEUPLIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES PEUPLIERS, employees, financial statistics.