ALFA BELGIUM

Contactgegevens ALFA BELGIUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA BELGIUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA BELGIUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSKAAI 2; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92281484 (+32-92281484) 92281484 (+32-92281484)

Fax (fax): +32 (53) 586-88-49 +32 (53) 586-88-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA BELGIUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA BELGIUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA BELGIUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA BELGIUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA BELGIUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA BELGIUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA BELGIUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA BELGIUM
Products information ALFA BELGIUM

BTW identificatienummer (tax): BE03957519531
Ondernemingsnummer: 8792327880
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ALFA BELGIUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA BELGIUM
(Get full report from official database of BE for ALFA BELGIUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA BELGIUM
Addition kinds of activities for ALFA BELGIUM

3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
206603. Chocola | Chocolate
20770303. Tallow rendering, oneetbaar | Tallow rendering, inedible
73630101. Employee leasing service | Employee leasing service
73899945. Beveiliging van beschadigde goederen, alleen service | Salvaging of damaged merchandise, service only

Werken bij ALFA BELGIUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA BELGIUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA BELGIUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA BELGIUM. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker bloemen- en boomkwekerij (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een of meerdere van de diverse afdelingen (azalea's, boomkwekerij,...) waarbij je allerhande taken hebt zoals onderhoud, proeven voorbereiden,...

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

    Type: Werfreserve

    Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van ALFA BELGIUM in sociale netwerken
Look for responds of ALFA BELGIUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA BELGIUM. Laat een reactie achter voor ALFA BELGIUM. ALFA BELGIUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA BELGIUM. Leave a respond for ALFA BELGIUM. ALFA BELGIUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA BELGIUM op de google maps. Adres en contacten ALFA BELGIUM
Location of ALFA BELGIUM on the google maps. Address and contacts of ALFA BELGIUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA BELGIUM ALFA BELGIUM: VERVLOET SA | ST.MARTINUS R.V.T. | Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf | Genorm S.A. | Dechamps P

Other related companies as ALFA BELGIUM: VERVLOET SA | ST.MARTINUS R.V.T. | Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf | Genorm S.A. | Dechamps P

ALFA BELGIUM is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA BELGIUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03957519531. Het bedrijf ALFA BELGIUM bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSKAAI 2; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in ALFA BELGIUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALFA BELGIUM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA BELGIUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA BELGIUM, openstaande posities, locatie van ALFA BELGIUM op de kaart.

ALFA BELGIUM is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFA BELGIUM, company assigned to the tax number BE03957519531. The company ALFA BELGIUM is located at the address: NIJVERHEIDSKAAI 2; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in ALFA BELGIUM were not found.
The main activity of ALFA BELGIUM is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA BELGIUM is not available. You also can look at reviews of ALFA BELGIUM, open positions, location of ALFA BELGIUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA BELGIUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA BELGIUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA BELGIUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA BELGIUM, employees, financial statistics.