Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf

Contactgegevens Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kazernestraat 35A; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 778 02 54 (+32-03 778 02 54) 03 778 02 54 (+32-03 778 02 54)

Fax (fax): 03 760 48 71 (+32-03 760 48 71) 03 760 48 71 (+32-03 760 48 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf
Products information Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf

BTW identificatienummer (tax): BE03917419433
Ondernemingsnummer: 4320343017
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Handicapped - Services & centres

Product categorie (product category): Day nurseries and baby sitting services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf
(Get full report from official database of BE for Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf
Addition kinds of activities for Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf

335600. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
26750204. Jacquard (textiel weven) kaarten: van aangekochte materialen | Jacquard (textile weaving) cards: from purchased materials
32720207. Silo's, geprefabriceerd beton | Silos, prefabricated concrete
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored

Werken bij Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf in sociale netwerken
Look for responds of Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf. Laat een reactie achter voor Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf. Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf. Leave a respond for Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf. Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf op de google maps. Adres en contacten Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf
Location of Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf on the google maps. Address and contacts of Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf: Sans Soucis | ADMINISTRATION COMMUNALE | MAISON COCO PALM?S | CR?CHE ST.ANTOINE | Cartrysse E

Other related companies as Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf: Sans Soucis | ADMINISTRATION COMMUNALE | MAISON COCO PALM?S | CR?CHE ST.ANTOINE | Cartrysse E

Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917419433. Het bedrijf Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf bevindt zich op het adres: Kazernestraat 35A; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Day nurseries and baby sitting services. Lijst met producten zijn Handicapped - Services & centres.
De hoofdactiviteit van Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, openstaande posities, locatie van Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf op de kaart.

Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, company assigned to the tax number BE03917419433. The company Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf is located at the address: Kazernestraat 35A; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Day nurseries and baby sitting services. List of products are Handicapped - Services & centres.
The main activity of Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf is not available. You also can look at reviews of Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, open positions, location of Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Veer,Therapeutisch Kinderdagverblijf, employees, financial statistics.