ST.MARTINUS R.V.T.

Contactgegevens ST.MARTINUS R.V.T.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.MARTINUS R.V.T.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.MARTINUS R.V.T.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOSPITAALSTRAAT 15; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89519480 (+32-89519480) 89519480 (+32-89519480)

Fax (fax): +32 (19) 949-16-60 +32 (19) 949-16-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.MARTINUS R.V.T.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.MARTINUS R.V.T."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.MARTINUS R.V.T."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.MARTINUS R.V.T., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.MARTINUS R.V.T.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.MARTINUS R.V.T., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.MARTINUS R.V.T.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.MARTINUS R.V.T.
Products information ST.MARTINUS R.V.T.

BTW identificatienummer (tax): BE07720062255
Ondernemingsnummer: 6379455566
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ST.MARTINUS R.V.T. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.MARTINUS R.V.T.
(Get full report from official database of BE for ST.MARTINUS R.V.T.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.MARTINUS R.V.T.
Addition kinds of activities for ST.MARTINUS R.V.T.

836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
35550101. Persen, enveloppen, afdrukken | Presses, envelope, printing
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment
49520000. Rioolsystemen | Sewerage systems
59410201. Munitie | Ammunition
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij ST.MARTINUS R.V.T.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.MARTINUS R.V.T.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.MARTINUS R.V.T.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.MARTINUS R.V.T.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Eerste Verkoper - Meubelzaak - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker bij sta je in voor : Het adviseren, helpen en begeleiden in de keuze van de klanten hun aankoop, Het controleren van de leveringen, Inéén knutselen van de meubelen, Opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen... Daarnaast leidt u het team van verkopers

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • ADVISEUR ROND ENERGIE EN KLIMAAT MET BREDE INTERESSE IN POLITIEK (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Jouw taken: Je maakt deel uit van het team Energie & Klimaat en verleent sectorbedrijven actief advies over de relevante wet- en regelgeving inzake energie en klimaat. Je ontwikkelt ook, in samenwerking met je collega-experten, onderbouwde standpunten op de beleidsdomeinen energie en klimaat om zo de belangen van de Belgische chemie en life sciences te behartigen bij regionale, federale en Europese overheden. Je volgt de totstandkoming en implementatie van nieuwe Europese, nationale en regionale wetgevingen betreffende energie en klimaat zeer nauw op. Hierbij heb je in het bijzonder aandacht voor de impact hiervan op de bedrijven in de chemie en life sciences. Je bouwt expertise op door grondige analyse en sythese van relevante informatie uit beleidsdocumenten, wetenschappelijke studies, academisch onderzoek, bedrijfseconomisch nieuws, enz. Je werkt onderbouwde en maatschappelijk verantwoorde standpunten en visienota's uit, die gebaseerd zijn op geverifieerde feiten en cijfers. Deze kennis deel je met sectorbedrijven en externen (beleidsmakers, zusterfederaties, Europese koepelorganisatie, …). Je communiceert sectorale standpunten op een respectvolle manier en onderhoudt constructieve relaties met alle relevante stakeholders (bedrijven, (sector)federaties, administraties, politieke kabinetten, ngo’s, ...). Bedrijfsprofiel: Onze klant (federatie) groepeert Belgische bedrijven, actief in de chemische industrie, kunststoffen en life sciences (biotech en farma). Ze vertegenwoordigen en verdedigen de belangen van deze ondernemingen bij de federale en regionale regeringen en overheden, de media en de sociaal-economische partners in België. Zij zijn dringend op zoek naar een Adviseur Energie en Klimaat.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van ST.MARTINUS R.V.T. in sociale netwerken
Look for responds of ST.MARTINUS R.V.T. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.MARTINUS R.V.T.. Laat een reactie achter voor ST.MARTINUS R.V.T.. ST.MARTINUS R.V.T. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.MARTINUS R.V.T.. Leave a respond for ST.MARTINUS R.V.T.. ST.MARTINUS R.V.T. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.MARTINUS R.V.T. op de google maps. Adres en contacten ST.MARTINUS R.V.T.
Location of ST.MARTINUS R.V.T. on the google maps. Address and contacts of ST.MARTINUS R.V.T.

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.MARTINUS R.V.T. ST.MARTINUS R.V.T.: Avrasya | CITIBANK | DANNY DE SUTTER | Snoeck C | Rochette Emmanuelle

Other related companies as ST.MARTINUS R.V.T.: Avrasya | CITIBANK | DANNY DE SUTTER | Snoeck C | Rochette Emmanuelle

ST.MARTINUS R.V.T. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.MARTINUS R.V.T., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07720062255. Het bedrijf ST.MARTINUS R.V.T. bevindt zich op het adres: HOSPITAALSTRAAT 15; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 712,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in ST.MARTINUS R.V.T. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST.MARTINUS R.V.T. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.MARTINUS R.V.T. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.MARTINUS R.V.T., openstaande posities, locatie van ST.MARTINUS R.V.T. op de kaart.

ST.MARTINUS R.V.T. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.MARTINUS R.V.T., company assigned to the tax number BE07720062255. The company ST.MARTINUS R.V.T. is located at the address: HOSPITAALSTRAAT 15; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 712,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in ST.MARTINUS R.V.T. were not found.
The main activity of ST.MARTINUS R.V.T. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.MARTINUS R.V.T. is not available. You also can look at reviews of ST.MARTINUS R.V.T., open positions, location of ST.MARTINUS R.V.T. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.MARTINUS R.V.T., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.MARTINUS R.V.T., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.MARTINUS R.V.T., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.MARTINUS R.V.T., employees, financial statistics.