Zonnekein & Zonen

Contactgegevens Zonnekein & Zonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zonnekein & Zonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zonnekein & Zonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ropsy Chaudron 24 Box 19; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 46 03 (+32-02 522 46 03) 02 522 46 03 (+32-02 522 46 03)

Fax (fax): 02 521 95 19 (+32-02 521 95 19) 02 521 95 19 (+32-02 521 95 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zonnekein & Zonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zonnekein & Zonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zonnekein & Zonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zonnekein & Zonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zonnekein & Zonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zonnekein & Zonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zonnekein & Zonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zonnekein & Zonen
Products information Zonnekein & Zonen

BTW identificatienummer (tax): BE08002960205
Ondernemingsnummer: 8092773437
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Industrial kitchens & restaurants (Catering for)

Product categorie (product category): Meat - Whol

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zonnekein & Zonen
(Get full report from official database of BE for Zonnekein & Zonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zonnekein & Zonen
Addition kinds of activities for Zonnekein & Zonen

327208. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
41199900. Lokaal personenvervoer, nec, nec | Local passenger transportation, nec, nec
42120400. Verhuizen diensten | Moving services
92110401. Rechten, federale overheid | Courts, federal government

Werken bij Zonnekein & Zonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zonnekein & Zonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zonnekein & Zonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zonnekein & Zonen. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Studenten Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (18+)voor onze grote logistieke klant: Katoen Natie Gent!

  • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van Zonnekein & Zonen in sociale netwerken
Look for responds of Zonnekein & Zonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zonnekein & Zonen. Laat een reactie achter voor Zonnekein & Zonen. Zonnekein & Zonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zonnekein & Zonen. Leave a respond for Zonnekein & Zonen. Zonnekein & Zonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zonnekein & Zonen op de google maps. Adres en contacten Zonnekein & Zonen
Location of Zonnekein & Zonen on the google maps. Address and contacts of Zonnekein & Zonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Zonnekein & Zonen Zonnekein & Zonen: Dewaele J | ALDI | HUBERT RENCKENS | F.C. LAPLAIGNE | JOSEPH TAILLIEU

Other related companies as Zonnekein & Zonen: Dewaele J | ALDI | HUBERT RENCKENS | F.C. LAPLAIGNE | JOSEPH TAILLIEU

Zonnekein & Zonen is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zonnekein & Zonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08002960205. Het bedrijf Zonnekein & Zonen bevindt zich op het adres: Rue Ropsy Chaudron 24 Box 19; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Meat - Whol. Lijst met producten zijn Industrial kitchens & restaurants (Catering for).
De hoofdactiviteit van Zonnekein & Zonen is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zonnekein & Zonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zonnekein & Zonen, openstaande posities, locatie van Zonnekein & Zonen op de kaart.

Zonnekein & Zonen is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zonnekein & Zonen, company assigned to the tax number BE08002960205. The company Zonnekein & Zonen is located at the address: Rue Ropsy Chaudron 24 Box 19; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Meat - Whol. List of products are Industrial kitchens & restaurants (Catering for).
The main activity of Zonnekein & Zonen is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Zonnekein & Zonen is not available. You also can look at reviews of Zonnekein & Zonen, open positions, location of Zonnekein & Zonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zonnekein & Zonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zonnekein & Zonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zonnekein & Zonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zonnekein & Zonen, employees, financial statistics.