Dewaele J

Contactgegevens Dewaele J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewaele J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewaele J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulstsestraat 144 8520 Kuurne, België

Telefoon (phone): +32 (65) 947-29-49 +32 (65) 947-29-49

Fax (fax): +32 (65) 619-57-59 +32 (65) 619-57-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewaele J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewaele J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewaele J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewaele J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewaele J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewaele J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewaele J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewaele J
Products information Dewaele J

BTW identificatienummer (tax): BE02979736328
Ondernemingsnummer: 9598724365
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Dewaele J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewaele J
(Get full report from official database of BE for Dewaele J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewaele J
Addition kinds of activities for Dewaele J

35490200. Coiling machines | Coiling machinery
35669903. Reductie versnellingen en versnellingen voor turbines, behalve auto | Reduction gears and gear units for turbines, except auto
37210206. Hang glijders | Hang gliders
39990807. Munten en munten, niet-munteenheid | Coins and tokens, non-currency
51599910. Maïskalken | Corn husks
60999908. Representatieve buitenlandse bankkantoren, ex. | Representative foreign bank offices, ex. agents and branches
70329901. Bijbelkamp | Bible camp

Werken bij Dewaele J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewaele J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewaele J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewaele J. Looking for open vacancies in other companies

 • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

 • Ervaren monteur (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

 • Onderhoudstechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

 • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

 • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

 • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

  Regio: DEFTINGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

 • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

 • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

Zoek naar antwoorden van Dewaele J in sociale netwerken
Look for responds of Dewaele J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewaele J. Laat een reactie achter voor Dewaele J. Dewaele J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewaele J. Leave a respond for Dewaele J. Dewaele J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewaele J op de google maps. Adres en contacten Dewaele J
Location of Dewaele J on the google maps. Address and contacts of Dewaele J

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewaele J Dewaele J: CINDERELLA | Bleuzé Inter Wine | BUREAU GUEUR ALAIN | Giot L.-B. | Baston Anicq

Other related companies as Dewaele J: CINDERELLA | Bleuzé Inter Wine | BUREAU GUEUR ALAIN | Giot L.-B. | Baston Anicq

Dewaele J is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dewaele J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02979736328. Het bedrijf Dewaele J bevindt zich op het adres: Hulstsestraat 144 8520 Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 618,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Dewaele J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewaele J is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewaele J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewaele J, openstaande posities, locatie van Dewaele J op de kaart.

Dewaele J is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dewaele J, company assigned to the tax number BE02979736328. The company Dewaele J is located at the address: Hulstsestraat 144 8520 Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 618,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Dewaele J were not found.
The main activity of Dewaele J is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewaele J is not available. You also can look at reviews of Dewaele J, open positions, location of Dewaele J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewaele J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewaele J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewaele J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewaele J, employees, financial statistics.