CINDERELLA

Contactgegevens CINDERELLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CINDERELLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CINDERELLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ERTVELDESTEENWEG 12; 9968; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93737769 (+32-93737769) 93737769 (+32-93737769)

Fax (fax): +32 (64) 639-93-85 +32 (64) 639-93-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CINDERELLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CINDERELLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CINDERELLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CINDERELLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CINDERELLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CINDERELLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CINDERELLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CINDERELLA
Products information CINDERELLA

BTW identificatienummer (tax): BE05413757324
Ondernemingsnummer: 4137969970
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CINDERELLA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bruids- and ceremoniekledij

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CINDERELLA
(Get full report from official database of BE for CINDERELLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CINDERELLA
Addition kinds of activities for CINDERELLA

20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
23390102. Dickeys: vrouwen, misses 'en juniors' | Dickeys: women's, misses' and juniors'
28340200. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
59410705. Voetbalbenodigdheden | Soccer supplies

Werken bij CINDERELLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CINDERELLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CINDERELLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CINDERELLA. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KONTICH (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van CINDERELLA in sociale netwerken
Look for responds of CINDERELLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CINDERELLA. Laat een reactie achter voor CINDERELLA. CINDERELLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CINDERELLA. Leave a respond for CINDERELLA. CINDERELLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CINDERELLA op de google maps. Adres en contacten CINDERELLA
Location of CINDERELLA on the google maps. Address and contacts of CINDERELLA

Andere gerelateerde bedrijven als come CINDERELLA CINDERELLA: KRISTOF VAN NUFFEL | ECOLE CLAIRS VALLONS | PATRICIA STOCKMAN | BUR. MCCANN-ERICKSON & CY | R.V.W. Metaalconstructie

Other related companies as CINDERELLA: KRISTOF VAN NUFFEL | ECOLE CLAIRS VALLONS | PATRICIA STOCKMAN | BUR. MCCANN-ERICKSON & CY | R.V.W. Metaalconstructie

CINDERELLA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CINDERELLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05413757324. Het bedrijf CINDERELLA bevindt zich op het adres: ERTVELDESTEENWEG 12; 9968; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bruids- and ceremoniekledij. Producten gemaakt in CINDERELLA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CINDERELLA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CINDERELLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CINDERELLA, openstaande posities, locatie van CINDERELLA op de kaart.

CINDERELLA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CINDERELLA, company assigned to the tax number BE05413757324. The company CINDERELLA is located at the address: ERTVELDESTEENWEG 12; 9968; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bruids- and ceremoniekledij. Products created in CINDERELLA were not found.
The main activity of CINDERELLA is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CINDERELLA is not available. You also can look at reviews of CINDERELLA, open positions, location of CINDERELLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CINDERELLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CINDERELLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CINDERELLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CINDERELLA, employees, financial statistics.