F.C. LAPLAIGNE

Contactgegevens F.C. LAPLAIGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.C. LAPLAIGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.C. LAPLAIGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R?SIDENCE DU MA?EUR 20; 7622; BRUNEHAUT, België

Telefoon (phone): 69345104 (+32-69345104) 69345104 (+32-69345104)

Fax (fax): +32 (15) 279-58-92 +32 (15) 279-58-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.C. LAPLAIGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.C. LAPLAIGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.C. LAPLAIGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.C. LAPLAIGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.C. LAPLAIGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.C. LAPLAIGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.C. LAPLAIGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.C. LAPLAIGNE
Products information F.C. LAPLAIGNE

BTW identificatienummer (tax): BE03265930175
Ondernemingsnummer: 2926177978
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football.

Product categorie (product category): Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.C. LAPLAIGNE
(Get full report from official database of BE for F.C. LAPLAIGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.C. LAPLAIGNE
Addition kinds of activities for F.C. LAPLAIGNE

6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
8999. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
239602. Kleding bevindingen en versieringen | Apparel findings and trimmings
09199902. Kikkers, vangen van | Frogs, catching of
17999937. Centrale stofzuiger installatie | Central vacuum cleaning system installation
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
80110303. Medisch verzekeringsplan | Medical insurance plan

Werken bij F.C. LAPLAIGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.C. LAPLAIGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.C. LAPLAIGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.C. LAPLAIGNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

 • Werfleider (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

 • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Deeltijds (Student)Receptionist(e) - Sint-Agatha-Berchem (SINT-AGATHA-BERCHEM)

  Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

  Bedrijf: Receptel

  Type: Studentenjob

  Ben jij een geboren host/hostess en sta jij graag in voor de gastvrije en professionele ontvangst van bezoekers en klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een gedreven, service-minded en sociaalvaardig persoon, om te werken als onthaalbediende. Takenpakket: Naast een kwalitatieve dienstverlening naar bezoekers en medewerkers toe, sta je in voor volgende taken: • Je beheert inkomend telefoonverkeer in het Engels, Frans en Nederlands • Je staat in voor een optimaal beheer van de vergaderzalen • Je zorgt voor administratieve ondersteuning in het domein van post en leveringen, catering, bestellingen kantoormateriaal, …

 • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: SEKOLI

  Type: Vaste Job

  - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

 • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

  Type: Vaste Job

  Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

 • Servicetechnieker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

 • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

 • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BODEGA LORENAS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van F.C. LAPLAIGNE in sociale netwerken
Look for responds of F.C. LAPLAIGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.C. LAPLAIGNE. Laat een reactie achter voor F.C. LAPLAIGNE. F.C. LAPLAIGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.C. LAPLAIGNE. Leave a respond for F.C. LAPLAIGNE. F.C. LAPLAIGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.C. LAPLAIGNE op de google maps. Adres en contacten F.C. LAPLAIGNE
Location of F.C. LAPLAIGNE on the google maps. Address and contacts of F.C. LAPLAIGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come F.C. LAPLAIGNE F.C. LAPLAIGNE: BBL | MAISON LICATA | Goetschalckx R | Ancion B | HUURWAGENS MOLS

Other related companies as F.C. LAPLAIGNE: BBL | MAISON LICATA | Goetschalckx R | Ancion B | HUURWAGENS MOLS

F.C. LAPLAIGNE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.C. LAPLAIGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03265930175. Het bedrijf F.C. LAPLAIGNE bevindt zich op het adres: R?SIDENCE DU MA?EUR 20; 7622; BRUNEHAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
De hoofdactiviteit van F.C. LAPLAIGNE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.C. LAPLAIGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.C. LAPLAIGNE, openstaande posities, locatie van F.C. LAPLAIGNE op de kaart.

F.C. LAPLAIGNE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.C. LAPLAIGNE, company assigned to the tax number BE03265930175. The company F.C. LAPLAIGNE is located at the address: R?SIDENCE DU MA?EUR 20; 7622; BRUNEHAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. Caf茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Types d'Installations: Terrains de Football.. Types de Clubs: Football..
The main activity of F.C. LAPLAIGNE is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F.C. LAPLAIGNE is not available. You also can look at reviews of F.C. LAPLAIGNE, open positions, location of F.C. LAPLAIGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.C. LAPLAIGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.C. LAPLAIGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.C. LAPLAIGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.C. LAPLAIGNE, employees, financial statistics.