FRANCO MAIRA

Contactgegevens FRANCO MAIRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCO MAIRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCO MAIRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE RUISBROEK 17; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23763468 (+32-23763468) 23763468 (+32-23763468)

Fax (fax): +32 (71) 700-62-73 +32 (71) 700-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCO MAIRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCO MAIRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCO MAIRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCO MAIRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCO MAIRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCO MAIRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCO MAIRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCO MAIRA
Products information FRANCO MAIRA

BTW identificatienummer (tax): BE06973815917
Ondernemingsnummer: 9828887939
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCO MAIRA
(Get full report from official database of BE for FRANCO MAIRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCO MAIRA
Addition kinds of activities for FRANCO MAIRA

549902. Drankwinkels | Beverage stores
20110301. Schapen, van vlees geslacht op de site | Mutton, from meat slaughtered on site
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
70329900. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec

Werken bij FRANCO MAIRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCO MAIRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCO MAIRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCO MAIRA. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

 • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

 • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

 • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

 • Kelner (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe brasseriezaak te Geel zijn wij op zoek naar een kelner/serveerster. In deze functie sta je in voor het het bedienen van mensen, het opnemen van bestellingen, afrekenen, de zaal op orde houden,...

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

 • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

  Regio: ULBEEK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

 • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

 • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: KREFEL

  Type: Vaste Job

  Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

 • Projectleider / Werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

Zoek naar antwoorden van FRANCO MAIRA in sociale netwerken
Look for responds of FRANCO MAIRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCO MAIRA. Laat een reactie achter voor FRANCO MAIRA. FRANCO MAIRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCO MAIRA. Leave a respond for FRANCO MAIRA. FRANCO MAIRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCO MAIRA op de google maps. Adres en contacten FRANCO MAIRA
Location of FRANCO MAIRA on the google maps. Address and contacts of FRANCO MAIRA

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCO MAIRA FRANCO MAIRA: LUC BACKAERT | Deco Trend | WILLEM MATTELIN | WIM VIJVERMAN | Final Touch

Other related companies as FRANCO MAIRA: LUC BACKAERT | Deco Trend | WILLEM MATTELIN | WIM VIJVERMAN | Final Touch

FRANCO MAIRA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCO MAIRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06973815917. Het bedrijf FRANCO MAIRA bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE RUISBROEK 17; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 566,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
De hoofdactiviteit van FRANCO MAIRA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCO MAIRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCO MAIRA, openstaande posities, locatie van FRANCO MAIRA op de kaart.

FRANCO MAIRA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCO MAIRA, company assigned to the tax number BE06973815917. The company FRANCO MAIRA is located at the address: CHAUSS?E DE RUISBROEK 17; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 566,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Gr. List of products are Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction..
The main activity of FRANCO MAIRA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCO MAIRA is not available. You also can look at reviews of FRANCO MAIRA, open positions, location of FRANCO MAIRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCO MAIRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCO MAIRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCO MAIRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCO MAIRA, employees, financial statistics.