Deco Trend

Contactgegevens Deco Trend: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deco Trend: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deco Trend

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 462; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren), België

Telefoon (phone): 011 60 27 42 (+32-011 60 27 42) 011 60 27 42 (+32-011 60 27 42)

Fax (fax): 011 60 27 42 (+32-011 60 27 42) 011 60 27 42 (+32-011 60 27 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deco Trend: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deco Trend"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deco Trend"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deco Trend, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deco Trend. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deco Trend, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deco Trend. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deco Trend
Products information Deco Trend

BTW identificatienummer (tax): BE04089080810
Ondernemingsnummer: 7806579589
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Gifts - Retail; Balloons

Product categorie (product category): Garden decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deco Trend
(Get full report from official database of BE for Deco Trend)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deco Trend
Addition kinds of activities for Deco Trend

162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
281900. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
353102. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
09130203. Kreeften, vangen van | Lobsters, catching of
23939901. Tassen en containers, behalve slaapzakken: textiel | Bags and containers, except sleeping bags: textile
30691200. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
31439905. Werkschoenen, mannen | Work shoes, men's
32110400. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood

Werken bij Deco Trend: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deco Trend: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deco Trend. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deco Trend. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van Deco Trend in sociale netwerken
Look for responds of Deco Trend in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deco Trend. Laat een reactie achter voor Deco Trend. Deco Trend bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deco Trend. Leave a respond for Deco Trend. Deco Trend on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deco Trend op de google maps. Adres en contacten Deco Trend
Location of Deco Trend on the google maps. Address and contacts of Deco Trend

Andere gerelateerde bedrijven als come Deco Trend Deco Trend: FLDISSACO GSS NV | Geerts M BVBA | JAN VERGOTE | ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE | TUINEN CHRISTOF

Other related companies as Deco Trend: FLDISSACO GSS NV | Geerts M BVBA | JAN VERGOTE | ASSOCIATION CANCER ET PSYCHOLOGIE | TUINEN CHRISTOF

Deco Trend is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deco Trend, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04089080810. Het bedrijf Deco Trend bevindt zich op het adres: Grote Baan 462; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garden decoration. Lijst met producten zijn Gifts - Retail; Balloons.
De hoofdactiviteit van Deco Trend is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deco Trend is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deco Trend, openstaande posities, locatie van Deco Trend op de kaart.

Deco Trend is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deco Trend, company assigned to the tax number BE04089080810. The company Deco Trend is located at the address: Grote Baan 462; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garden decoration. List of products are Gifts - Retail; Balloons.
The main activity of Deco Trend is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deco Trend is not available. You also can look at reviews of Deco Trend, open positions, location of Deco Trend on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deco Trend, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deco Trend, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deco Trend, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deco Trend, employees, financial statistics.