LUC BACKAERT

Contactgegevens LUC BACKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC BACKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC BACKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAMPUSSTRAAT 32; 9052; GENT, België

Telefoon (phone): 92215910 (+32-92215910) 92215910 (+32-92215910)

Fax (fax): +32 (53) 443-86-86 +32 (53) 443-86-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC BACKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC BACKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC BACKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC BACKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC BACKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC BACKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC BACKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC BACKAERT
Products information LUC BACKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE08544036865
Ondernemingsnummer: 6913391113
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LUC BACKAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC BACKAERT
(Get full report from official database of BE for LUC BACKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC BACKAERT
Addition kinds of activities for LUC BACKAERT

22620102. Lakafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Lacquer printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24210105. Siding (gekleed hout) | Siding (dressed lumber)
24319902. Schaafmolen, millwork | Planing mill, millwork
24529903. Jachthavens, geprefabriceerd, hout | Marinas, prefabricated, wood
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
36749902. Gunn effect apparaten | Gunn effect devices
83999910. Verenigde fondsenraden | United fund councils

Werken bij LUC BACKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC BACKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC BACKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC BACKAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

 • Monteur industriebouw (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma met een atelier in Maaseik en gespecialiseerd in de montage van geprefabriceerde structuren en bouwelementen zoeken wij een monteur. Je staat dus in voor de montage van staalskelet, betonkolommen en -balken, houten gelamelleerde liggers enz... Ook cellenbeton-, silex-, betonpanelen, prefab gewelven, prewanden en predallen zal je monteren met de grootste zorg. Je kan planlezen, niet om zelfstandig de werf uit te zetten maar wel om de ploegbaas niet elke keer te moeten storen. Het kunnen heel lange dagen zijn en overnachtingen bij de werf gebeuren ook regelmatig. Je vertrekt aan het atelier in Maaseik om om 7u op de werf te starten. Je werkt altijd in team. Na een proefperiode via interim maak je kans op een vast contract. Verloning volgens barema van de bouw = PC 124.

 • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Accounting assistant | Logistiek | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een logistiek bedrijf in Puurs gaan wij op zoek naar een accounting assistant. In deze functie fungeer je als tussenpersoon tussen het bedrijf in Puurs en het Service Centre in Polen en ga je binnenkomende vragen en/of problemen doorsturen naar de juiste afdeling of persoon. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: inboeken van items mailbox beheer en dispatch updaten van KPI's overviews maandelijkse afsluitingen controleren ondersteuning bieden aan de controllers ondersteuning van het Shared Service Centre met betrekking tot het beantwoorden van vragen van de afdelingen ·

 • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Aan de hand van een voicepicking systeem ga je bestellingen voor klanten klaarzetten. Dit systeem geeft de locatie aan in het magazijn en de hoeveelheid goederen die moeten gepicked worden. Je waakt mee over de orde en de netheid van het magazijn.

 • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

  Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

 • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FNG Group

  Type: Studentenjob

  Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van LUC BACKAERT in sociale netwerken
Look for responds of LUC BACKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC BACKAERT. Laat een reactie achter voor LUC BACKAERT. LUC BACKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC BACKAERT. Leave a respond for LUC BACKAERT. LUC BACKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC BACKAERT op de google maps. Adres en contacten LUC BACKAERT
Location of LUC BACKAERT on the google maps. Address and contacts of LUC BACKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC BACKAERT LUC BACKAERT: Prima | KOEN AERTS | ERIK BAEKELANDT | GARAGE LEFEVERE | Janssens N

Other related companies as LUC BACKAERT: Prima | KOEN AERTS | ERIK BAEKELANDT | GARAGE LEFEVERE | Janssens N

LUC BACKAERT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC BACKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08544036865. Het bedrijf LUC BACKAERT bevindt zich op het adres: CAMPUSSTRAAT 32; 9052; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUC BACKAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC BACKAERT is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC BACKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC BACKAERT, openstaande posities, locatie van LUC BACKAERT op de kaart.

LUC BACKAERT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC BACKAERT, company assigned to the tax number BE08544036865. The company LUC BACKAERT is located at the address: CAMPUSSTRAAT 32; 9052; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in LUC BACKAERT were not found.
The main activity of LUC BACKAERT is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC BACKAERT is not available. You also can look at reviews of LUC BACKAERT, open positions, location of LUC BACKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC BACKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC BACKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC BACKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC BACKAERT, employees, financial statistics.